ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος: «Ο Άρης είναι εδώ, τιμάει την ιστορία του…»

Ο Άρης θα μπορούσε να έχει καλύτερη, αλλά και… χειρότερη κλήρωση σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αν παίζει όπως πρέπει να παίζει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος σχολίασε την σημερινή κλήρωση με φόντο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ: “Ο νέος Άρης, ο Άρης του 2018, είναι εδώ, τιμάει την ιστορία του, τιμάει τη FIBA και γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση για το μπάσκετ.

Έγινε σήμερα η κλήρωση, που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη, ο Άρης όμως όταν παίζει όπως πρέπει να παίζει, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να παίξουν με τον καλύτερο εαυτό τους, περιμένουμε τους αντιπάλους μας να τους φιλοξενήσουμε με την παραδοσιακά άριστη φιλοξενία της ομάδας μας και περιμένουμε την ίδια ωραία φιλοξενία να μας δείξουν και αυτοί. Ευχόμαστε σε όλους καλό παιχνίδι”.

To Top