ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος στο δ.σ. του ΕΣΑΚΕ για την διαιτησία: “Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν”

Επεισοδιακό ήταν και πάλι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ανεβάζουν τους τόνους. Κρίσιμο ΔΣ στις 6 Ιουνίου. Παρέμβαση Γουλιέμου για την διαιτησία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως μετέδωσε το sport24.gr: “Η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν έχει τέλος, με τους ερυθρόλευκους να επαναλαμβάνουν ότι θα αποχωρήσουν αν δεν μπορουν ξένοι διαιτητές και τον Μάνο Παπαδόπουλο να απαντάει σε πολύ αυστηρό τόνο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να τους λέει “φύγετε λοιπόν, αυτό θέλω κι εγώ”.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξήγησε πως οι ερυθρόλευκοι δεν αλλάζουν στάση, δεν θέλουν τους τρεις διαιτητές (Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο) και ζητούν ξένους στα ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Παπαδόπουλο να απαντά: «Λέτε ότι ενδιαφέρεστε για το ελληνικό μπάσκετ. Ψέματα λέτε. Δεν ενδιαφέρεστε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το να πάρετε το πρωτάθλημα. Και όταν δεν το παίρνετε φωνάζετε. Λέτε ότι θέλετε να φύγετε από το πρωτάθλημα. Ας φύγετε λοιπόν. Αυτό θέλω κι εγώ» ήταν τα λόγια του έμπειρου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Οι περισσότερες της Basket League, πάντως, παραδέχθηκαν πως υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία. “Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν”, είπε ο Δημήτρης Γουιέλμος του Αρη, ενώ ο πρόεδρος του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε: “Αν κάνουμε μια απεργία, αν πάμε στην Πολιτεία και στην Ομοσπονδία και πούμε ότι δεν θα κατέβουμε αν δεν γίνουν αλλαγές, τι θα κάνουν, δεν θα μας ακούσουν;”.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ και οι ομάδες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει νέο ΔΣ στις 6 Ιουνίου, παρουσία και των ιδιοκτήτων των ΚΑΕ, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το σοβαρό αυτό ζήτημα”.

To Top