ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουλιέλμος: “Χρειαζόταν ηλεκτροσόκ, δεν υπάρχει η λέξη υποβιβασμός για τον Άρη

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε για την απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το διαζύγιο με τον Αγγέλου:

Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι ενώ υπήρχε μια καλή συνεργασία η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Έτσι συμφωνήσαμε ότι το αθλητικό υλικό είναι σωστό και το θέλουμε. Χρειαζόμαστε στην ομάδα ένα σοκ. Και το σοκ αυτό ήταν η αλλαγή προπονητή. Όλοι μπορούν να φύγουν. Εμείς πιστεύουμε ότι οι παίκτες είναι καλοί και μπορούν να αποδώσουν έτσι έπρεπε να αλλάξει προπονητής.

-Για το αν ήταν κοινή συναινέσει η απόφαση:

Είναι κοινή συναινέσει και με πολύ αγάπη και συναισθηματική φόρτιση θετική.

-Για τον προπονητή Αγγέλου:

Ο Αγγέλου με τη σταδιοδρομία και τη ζωή του έχει αποδείξει ότι είναι καλός προπονητής και έχει πολλά να δώσει. Δεν νομίζω ότι θα διακόψουμε τις επαφές μας τις φιλικές. Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να βοηθάει ο Αγγέλου παρά τον καινούριο προπονητή. Ο Αγγέλου αφού βρεθήκαμε και βγάλαμε και τα προσωπικά μας άρχισε να μου δίνει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Να βρω αμέσως προπονητή ότι θα τους ετοιμάσει ψυχολογικά για τον επόμενο προπονητή. Η σχέση μου με τον Αγγέλου είναι συγκινητικά καλή. Δεν είναι διαζύγιο με αντιδικία. Απλώς έπρεπε κάτι να γίνει.

-Για τον Μαρκόπουλο και τον Καστρίτη ως νέους προπονητές:

Εγώ λέω ότι θα δούμε και βλέπουμε. Προφανώς είναι αόριστο αυτό που λέω. Μέχρι να πέσουν ου υπογραφές έστω και με χειραψία δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να είναι στον Άρη. Εμείς θα θέλαμε να πάρουμε την απόφαση και σήμερα ακόμη, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

-Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο προπονητής:

Πρέπει να είναι δυναμικός, να επικοινωνεί με τους παίκτες και να συσπειρώσει το δυναμικό της ομάδας και τους φιλάθλους. Η ομάδα έχει ανάγκη να γεμίσουν οι φίλαθλοι το Παλέ. Ο κάθε Αρειανός πρέπει να καταλάβει ότι έχει την ευθύνη της ομάδας του. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομαδική προσπάθεια. Ο ίδιος ο προπονητής θα τους εξηγήσει ότι η απόφαση είναι κοινή συναίνεσή.

-Για τη δική του σχέση και του Άρη με τον Αγγέλου:

Ο Άρης κ εγώ έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τον κ. Αγγέλου και θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την εξαιρετική σχέση. Αν περιμένουμε ευχάριστα. Το σχέδιο μας αυτό είναι.

-Για τα όσα ακούγονται για φόβους περί υποβιβασμού της ομάδας:

Δεν υπάρχει για εμάς η λέξη από “ύψιλον”, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά, αλλά ότι και να γίνει δεν θα το αφήσω εγώ. Αν χρειαστεί θα μπω μέσα και θα βάζω εγώ καλάθια.

-Για το θέμα της άρσης του μπαν και το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί:

Υπάρχει ένα σχέδιο, κινούμαστε πάνω σε αυτό, το σχέδιο υπάρχει και προχωράει

-Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

Ο Άρης ήταν η  τελευταία ομάδα που είχε ανάγκη το τηλεοπτικό, ηθικά όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε αυτήν την ευκαιρία από τις υπόλοιπες ομάδες που το έχουν ανάγκη. Ο Άρης έχει την υποχρέωση να ξαναφέρει το μπάσκετ ψηλά.

To Top