ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γουναρίδης: «Δεν δεχτήκαμε πολλή πίεση από τον Άρη»

O τερματοφύλακας του Εθνικού Αγιονερίου, Στέφανος Γουναρίδης, μίλησε για την ισοπαλία με την πρώην ομάδα του, τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στις στιγμές που έζησε με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Γουναρίδη στο “Μετρόπολις”:

Για τη διαφορά δυναμικότητας με τον Άρη: «Το δείχνει η βαθμολογία και η ιστορία του Άρη. Είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες στην κατηγορία».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν δεχτήκαμε πολλή πίεση. Δουλέψαμε πολύ και μας βοήθησε η διακοπή και το ρεπό. Διαβάσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου και σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο. Είδαμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα και χτυπήσαμε στα μειονεκτήματα που έχει η ομάδα του Άρη».

Για το αν θα πάει για το βήμα παραπάνω του χρόνου η ομάδα του: «Από κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει, ίσως πρέπει να γίνει αυτό. Το ρόστερ που έχει η ομάδα μου έχει παίκτες με μεγάλα βιογραφικά που έχουν παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ποιότητα της Football League και της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ αναβαθμισμένη, αλλά η Γ’ εθνική είναι γενικότερα δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο και την απόφασή του να πάει στον Άρη:«Τον εκτιμώ πάρα πολύ και με έχει βοηθήσει στην καριέρα μου. Το περίμενα γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο να μην δεχτείς μια πρόταση για να αναλάβεις μια ομάδα. Αλλά από εκεί και πέρα είναι καθαρά απόφαση ενός προπονητή και ενός παίκτη».

Για τον Άρη που του χρόνου θα βρεθεί στη Football League: «Εννοείται ότι θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά. Ήδη έχει πολύ καλό ρόστερ και με κάποιες προσθήκες δεν θα δυσκολευτεί για νέα άνοδο του χρόνου».

 Για το ματς με τον Λεβαδειακό που είχε λήξει 4-3 υπέρ των Βοιωτών το 2014: «Είναι από τα κακά ματς που είναι δύσκολο να θυμάται κάποιος μια καλή ενέργεια, ενώ θυμάται την κακή ενέργεια. Το γκολ το δέχεται ο τερματοφύλακας. Ήταν δύσκολη χρονιά για τον Άρη, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

To Top