Γουναρίδης: “Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να έρθω στην ομάδα”

Ο Στέφανος Γουναρίδης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού για τη νέα του ομάδα, τις πρώτες εντυπώσεις του από τους κίτρινους και για τις δικές του φιλοδοξίες.

Οι δηλώσεις του νέου πορτιέρο του Άρη στο novasports.gr:

Στέφανε, πως αισθάνεσαι ως παίκτης του Αρη;

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με βοήθησε να έρθω στην ομάδα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα».

Τα διαπιστευτήριά σου είναι η περυσινή πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ;

«Εντάξει, άλλη χρονιά στον ΟΦΗ, άλλη χρονιά τώρα. Δεν έχει σημασία αν είχα καλή ή κακή χρονιά, το θέμα είναι το τώρα. Το θέμα μου είναι να βγάλουμε τον Αρη, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απ΄ αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται».

Ερχεσαι «πεινασμένος» για ποδόσφαιρο, δεδομένου πως έχεις να αγωνιστείς καιρό;

«Εννοείται! Είχα έξι δύσκολους μήνες στο Ηράκλειο και πρέπει τώρα να δίνω το 100% στην προπόνηση για να γίνομαι καλύτερος».

Τι δεν πήγε καλά, φέτος, στη Κρήτη;

«Εντάξει, αυτά δεν χρειάζεται να τα βγάλω προς τα έξω, πάντως δεν έγινε κάτι κακό. Εγώ δεν έφυγα στενοχωρημένος απ΄ τον ΟΦΗ. Εχω κάποιους φίλους εκεί και βλέπω τη συνέχεια».

Από αγωνιστικής κατάστασης πως είσαι;

«Έλυσα το συμβόλαιό μου στα μέσα Νοεμβρίου με τον ΟΦΗ και από εκεί και μετά έκανα προπονήσεις με τον Αγρ. Αστέρα, ούτως ώστε να βρίσκομαι σε καλό ρυθμό. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα πίσω».

Αν σε χρειαστεί, δηλαδή, ο προπονητής είσαι διαθέσιμος;

«Εννοείται».

Πρώτο ματς στη νέα χρονιά κόντρα στον Απόλλωνα με τον δείκτη δυσκολίας να ανεβαίνει από την άποψη πως ο Αρης έχει να κερδίσει πάρα πολύ καιρό στην έδρα του…

«Κοιτάξτε, σ΄ αυτή τη θέση που βρίσκεται ο Αρης το κάθε παιχνίδι είναι «τελικός». Εννοείται, πως αν κερδίσουμε τη Δευτέρα, που πρέπει να κερδίσουμε, θα βλέπουμε με άλλο μάτι τη συνέχεια».

Τι ξέρεις για τον Απόλλωνα, πως τον περιμένεις;

«Ξέρω ότι ο Απόλλων έκανε δυο-τρεις μεταγραφές. Είναι μια καλή ομάδα, όμως το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Πιστεύω να φύγουμε νικητές απ΄ αυτό το ματς».

Τι υπόσχεσαι στους φίλους του Αρη;

«Θα υποσχεθώ ότι όποτε μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βγει νικήτρια η ομάδα μου στο γήπεδο».

 

To Top