Γουόκερ: «Είναι στιγμή για να γράψουμε τα ονόματά μας στα βιβλία της ιστορίας»

Καθισμένος δίπλα στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κάιλ Γουόκερ ξεκίνησε να μιλάει στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους ημιτελικούς του Champions League, κάνοντας αναφορά στον Βινίσιους:

«Είμαι απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και το να τον αντιμετωπίσω θα είναι ενδιαφέρον, όπως την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να δείξεις σεβασμό, όπως έκανα με τον Μπαπέ. Οι πυγμάχοι πάντα τσακώνονται και μετά δίνουν τα χέρια. Το επίπεδο σεβασμού που τρέφω γι’ αυτόν είναι μέγιστο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας τεράστιος σύλλογος και τον σέβομαι, παρ’ όλο που στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είμαστε αντίπαλοι. Αυτό είναι σαν ένας σκύλος να τρώει έναν σκύλο, ας δούμε ποιος είναι πιο δυνατός. Αν δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτούς τους παγκόσμιους αστέρες, δεν θα ήμουν εδώ για να σας μιλάω. Όμως, πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ ομάδων» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος του συλλόγου και βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει πάντα για τίτλους και γι’ αυτό έχουμε αυτοπεποίθηση. Η ισοπαλία στο “Μπερναμπέου” ήταν καλή, γιατί στο “Έτιχαντ” έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εδώ έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις. Ο τελικός στο Πόρτο, ο αγώνας με την Τότεναμ. Θα μπορούσε να είναι μια καθοριστική στιγμή για να γράψουμε τα ονόματά μας στα βιβλία της ιστορίας. Πάντα βελτιωνόμαστε στην αποφασιστική φάση της χρονιάς. Ο Γκουντογκάν, για παράδειγμα, γίνεται Ζιντάν όταν φτάνει ο Μάιος» πρόσθεσε,. μιλώντας στη συνέχεια για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:
«Πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να σέβεσαι τον προπονητή. Όλα όσα έχει κάνει ο Πεπ για μένα και για τον σύλλογο είναι απίστευτα. Φυσικά πόνεσα όταν δεν έπαιξα, αλλά είναι φυσιολογικό. Είμαι ένας από τους αρχηγούς και δεν μπορώ να δείξω την απογοήτευση που μπορεί να έχω. Είμαι 32, αλλά δεν είμαι μεγάλος. Αισθάνομαι πολύ καλά και προσέχω καλά τον εαυτό μου. Και πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τα γονίδιά μου. Τις προάλλες έκανα ένα τεστ ταχύτητας και έφτασα τα 37,5 χλμ/ώρα» τόνισε, ενώ σε ερώτηση τι σημαίνει το Champions League για τη Μάντσεστερ Σίτι, είπε:
«Πρέπει να κοιτάξεις την άλλη πλευρά της πόλης. Το Μάντσεστερ έχει κερδίσει πολλά. Μας λείπει το Champions League, γιατί η επένδυση των ιδιοκτητών ήταν πολύ υψηλή. Το οφείλουμε σε αυτούς και σε εμάς. Χρειαζόμαστε την εκδίκηση εκείνου του τελικού στο Πόρτο, στον οποίο δεν ήμασταν καλοί. Αλλά ξέρουμε ότι η πρόκριση στον τελικό θα είναι πολύ δύσκολη…».

To Top