ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουότερς: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ούτε χαρούμενοι, πρέπει να δουλέψουμε”

Και ο Ντομινίκ Γουότερς κράτησε χαμηλά τη μπάλα, παρότι ο Άρης κερδίζει με μεγάλες διαφορές τα φιλικά, εντοπίζοντας μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας που χρειάζονται βελτίωση.

Αναλύοντας την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, τόνισε: «Η ζώνη που έπαιξε ο αντίπαλος μας… πλήγωσε, πρέπει να δουλέψουμε πως θα την αντιμετωπίζουμε καλύτερα. Πρέπει επίσης να δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση. Βέβαια κερδίσαμε με 30 πόντους διαφορά, δεν μπορείς να είσαι… στεναχωρημένος μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα, κυρίως και στο ξεκίνημα μας στο δεύτερο μέρος όπου πάλι είχαμε ένα κενό διάστημα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ούτε χαρούμενοι».

Για τη νέα ομάδα που χτίζεται αυτή την περίοδο: «Έχουμε πολλούς αθλητικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις.Τουλάχιστον δύο σε κάθε θέση. Επίσης γυρνάμε πολύ την μπάλα και πιστεύω ότι ένας λόγος που ο κόουτς διάλεξε συγκεκριμένους χαρακτήρες είναι ότι ο καθένας μας παίζει για την ομάδα, κάθε βραδιά μπορεί και κάποιος άλλος να μπει και να πετύχει 20 πόντους αλλά την άλλη μέρα να δίνει πάσες. Είναι καλό επίσης ότι έχουμε ισορροπία στο σκοράρισμα, πολλοί μπορούν να απειλήσουν τον αντίπαλο και αυτό μας κάνει δύσκολη ομάδα για να μας μαρκάρεις».

Για την συνεργασία του με τον Τζερέλ Μακ Νιλ: «Είναι κάτι που ξεκινάει και εκτός αγωνιστικού χώρου, στις ώρες που περνάμε μαζί σαν παρέα. Επίσης και οι δύο μας δεν είμαστε εγωιστές στο παιχνίδι μας, επίσης έχουμε καλή επικοινωνία, μπορώ εύκολα να του μιλήσω, να του πω τι θέλω και να βρει ρυθμό και αυτός κι εγώ. Άλλωστε η δική μου η δουλειά είναι να κάνω την δική του… ευκολότερη. Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά, κι εγώ δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος γενικότερα. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμουν λίγο φορτισμένος, αγχωμένος όχι μόνο για το πως θα παίξω με τον Μακ Νιλ αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά γιατί είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε λίγο πίσω. Ο κόουτς με βοηθάει να μπω σιγά σιγά στο πρόγραμμα, έχω υπομονή και θα συνεχίσω να δουλεύω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό… ταίριασμα με τον Μακ Νιλ”.

Για την συνεργασία των ψηλών (Χάγκινς, Γουάιτ): «Οι ψηλοί έχουν βρεθεί. Εγώ τον Χάγκινς τον γνωρίζω από την περσινή μας θητεία στον Κολοσσό, είναι εξαιρετικός παίκτης. Μου δίνει χώρο, μου δίνει καλά σκριν για να μπορέσω να τρέξω. Επίσης ο Οκάρο Ουάιτ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ιδιαίτερα αθλητικός ο οποίος θα αλλάξει τις ισορροπίες για την ομάδα μας».

Πηγή: basketplus.gr

To Top