ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουότερς: “Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε!”

Ο Ντομινίκ Γουότερς το πιστεύει. Δεν το λέει ούτε για να λαϊκίσει, ούτε για να υπερθεματίσει τη σημερινή νίκη. Πιστεύει στο 2-2 και στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό! Αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο θα μπουν οι κίτρινοι την Τετάρτη για τον τέταρτο ημιτελικό.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είπε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, η ομάδα είχε αρκετό καιρό να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Με αυτή τη νίκη μειώσαμε σε 2-1. Οι προπονητές έκαναν πολύ καλή δουλειά, βοήθησαν και εμένα προσωπικά, όπως και οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά σε αυτό το παιχνίδι… Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν προσαρμογές, όπως κάναμε και εμείς μετά τα παιχνίδια… Δεν περιμένω πάντως πολύ μεγάλες διαφορές”.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Γουότερς τόνισε πως “είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιζόμαστε με τα προβλήματα που έχουμε. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση. Κυρίως στην επίθεση, να βελτιώσουμε πράγματα. Κάναμε μόλις 8 λάθη, εγώ έκανα τα 5 και πρέπει να είμαι καλύτερος. Πρέπει να επικεντρωθούμερ στο να εκτελέσουμε καλύτερα. Αμυντικά τους κρατήσαμε σήμερα κάτω από τουε 70 πόντους και στον δεύτερο ημιτελικό έβαλαν 74”.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη σχολίασε: “Είναι η μεγαλύτερη φετινή νίκη, γιατί  συνεχίζουμε. Μείναμε ζωντανοί, μας δίνει την ευκαιρία να πάμε σε ένα τέταρτο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι πολύ καλό για την ιστορία της ομάδας, αλλά και για τη δική μας…”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην σημασία της έδρας: “Οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια, σουτάρουμε καλύτερα στο γήπεδό μας, μας δίνουν ώθηση… Αποτελούν κλειδί για τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες νίκες”.

To Top