ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουότερς: “Νιώσαμε τον πόνο των φιλάθλων μας, τους υπενθυμίσαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα”

Ο Ντομινίκ Γουότερς, κορυφαίος του Άρη σήμερα χωρίς να χάσει σουτ, στάθηκε σε δύο σημεία που σχετίζονται με τον κόσμο. Το πρώτο είναι ότι ένιωσαν όλοι μέσα στην ομάδα τον πόνο των φιλάθλων στο Βερολίνο και το δεύτερο ότι τους υπενθύμισαν σήμερα ότι παραμένει ο Άρης μια καλή ομάδα.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση: “Είναι μια καλή νίκη για να μπούμε και πάλι στο δρόμο που πρέπει. Ήταν απαραίτητο αυτό να γίνει μετά τις ήττες που κάναμε. Υπενθυμίσαμε στον κόσμο μας ότι έχουμε καλή ομάδα. Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο του προπονητή, ασκήσαμε πίεση στη μπάλα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση, βγάλαμε ενέργεια”.

Για την επιστροφή στο Παλέ τόνισε πως “νιώθω πολύ καλά που επιστρέψαμε εδώ. Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εδώ, νιώθεις πιο άνετα. Οι φίλαθλοι ήταν απογοητευμένοι. Νιώσαμε τον πόνο τους στο Βερολίνο μετά τον αγώνα με την Άλμπα, όμως θέλω να πω ότι και εμείς νιώθουμε την ίδια στενοχώρια. Είναι καλό που επιστρέψαμε στις νίκες, μένει να μπούμε και πάλι στο μονοπάτι των νικών”.

Για τον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα είπε ότι “για 32 λεπτά ήμασταν καλοί στο Βερολίνο. Κάποιες αναποδιές έφεραν την ήττα και τη διαφορά που δεν είναι αντιπροσωπευτική. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας, θα κοιτάξουμε πρώτα τη νίκη και μετά τη διαφορά. Αν βγάλουμε την ενέργεια που βγάλαμε σήμερα, μπορούμε να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε. Όλα είναι θέμα ενέργειας…”.

To Top