ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουότερς: “Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τα μπάτζετ, εμείς εδώ έχουμε πλάνο”

Ο Ντομινίκ Γουότερς μίλησε επίσης για το πλάνο του Άρη που αποδίδει και χαρακτήρισε βλακείες όλα όσα λέγονται και γράφονται για παίκτες της ομάδας που δεν αποδίδουν ή δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε: “Σπουδαία νίκη. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι θετικό ότι κερδίσαμε, είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν βάλαμε μεγάλη πίεση στον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί ξέρουμε ότι η τρίτη θέση δεν παίζει ρόλο για το Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου ή για το Γιούροκαπ ή την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε την αντεπίθεσή μας στα πλέι οφ. Θέλουμε όλα εξαρτώνται από μας, αυτό θέλουμε να συμβαίνει…”.

Για το αν θα… κεράσει τους Κοέν και Πελεκάνο είπε: “Όλοι έχουν την μέρα τους. Ο Τζέικ και ο Μάικ έκαναν σπουδαία δουλειά, έβαλαν μεγάλα σουτ κι ο Μάικ έπαιζε τραυματίας, δεν προπονήθηκε μέσα στη βδομάδα. Αυτό μας κάνει εξαιρετική ομάδα”.

Για το ότι αυτή η νίκη είναι απόδειξη του πετυχημένου πλάνου μέχρι τώρα απάντησε: “Τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει για τα μπάτζετ, αλλά εμείς εδώ έχουμε ένα πλάνο, έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε. Γράφονται για κάποια παιδιά ότι δεν μπορούν να προσφέρουν, ακόμα και για μένα, ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Αυτά είναι βλακείες. Το αποδεικνύουμε κάθε μέρα στο παρκέ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Σε ερώτηση ποιος ήταν ο πιο δύσκολος πλέι μέικερ της ΑΕΚ που αντιμετώπισε φέτος (Γουόρεν, Κούπερ, Γκριν) απάντησε: “Τους κέρδισα όλους! Δεν τους βλέπω! Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος…”

To Top