ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουότερς: “Φανταστείτε να μείνουμε και του χρόνου, πόσο καλή ομάδα θα είμαστε!”

Ο Ντομινίκ Γουότερς πιστεύει ότι ο Άρης θα γίνεται όλο και καλύτερος αξιοποιώντας τις εμπειρίες του από τα παιχνίδια του Γιούροκαπ και υπογράμμισε ότι αυτή η ομάδα αν μείνει όπως είναι την επόμενη χρονιά, θα παρουσιάσει ακόμα πιο βελτιωμένη εικόνα!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε πως “παίξαμε καλά στην έδρα μας. Τους έλειπε βέβαια ο καλύτερος σκόρερ τους κι αυτό έκανε ευκολότερη τη δουλειά μας στην άμυνα. Παίξαμε με ενέργεια, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε την επίθεσή τους, είχαμε μεγάλη συγκέντρωση και αυτό ήταν το κλειδί” κι όταν ρωτήθηκε για το αν είχαν στο μυαλό τους την ήττα στην Αμαλιάδα απάντησε: “Φυσικά, δεν μπορείς να ξεχάσεις κάτι τέτοιο. Ήταν μία μεγάλη ήττα για μας, ένας αγώνας που δεν έπρεπε να χάσουμε στο τέλος αλλά σήμερα παίξαμε καλά και αυτό ήταν το κλειδί”.

Για τις εμπειρίες του Γιούροκαπ που αξιοποιούνται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: “Έτσι νομίζω. Γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι γιατί πλέον έχουμε περισσότερο καιρό για προπονήσεις, θα συνηθίσουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου περισσότερο. Έχουμε δώσει πολλούς αγώνες ήδη, 37 συνολικά, αριθμός που είναι μία ολόκληρη σεζόν για άλλες ομάδες. Η χημεία μας βελτιώνεται. Φανταστείτε αν μείνουμε και του χρόνου, ποσο καλή ομάδα θα είμαστε”.

Για τον αγώνα με τη Καβάλα τόνιαε πως “έχουν παίξει πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες ενάντια σε καλές ομάδες, πήγαν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Το έχουμε παρατηρήσει αυτό και πρέπει να παρουσιαστούμε προετοιμασμένοι. Κάθε ομάδα παίζει καλύτερα στην έδρα της οπότε θα πρέπει κι εμείς να παίξουμε κι εμείς πολύ καλά”, ενώ επεσήμανε πως είναι πολύ νωρίς να σκεφτούν το ματς με την ΑΕΚ: “Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο, όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί για μας. Για να πάρουμε την τρίτη θέση, όλοι οι αγώνες μετράνε. Θα είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με την Καβάλα και θα αρχίσουμε να ανησυχούμε για την ΑΕΚ αργότερα”.

To Top