Γουότφορντ: Η τρομερή κίνηση για τους ταξιδιώτες οπαδούς της

H 16η αγωνιστική της Premier League 2018/19 κλείνει το βράδυ της Δευτέρας με την αναμέτρηση Έβερτον – Γουότφορντ και οι παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας αποφάσισαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους με έναν πολύ όμορφο και συμβολικό τρόπο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Οι οπαδοί που θα ταξιδέψουν απόψε για το ματς με την Έβερτον θα επιβραβευθούν για το ταξίδι τους στη βορειοδυτικό μέρος της χώρας, σε εργάσιμη μέρα, με ένα κουπόνι δέκα λιρών το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν στο Γκούντισον Παρκ. Αυτό το κουπόνι είναι ο δικός μας τρόπος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ταξιδεύει ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να απολαύσουν την πίτα και την μπύρα που τους κερνάμε” αναφέρει το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο watfordfc.com.

Η απόσταση ανάμεσα στο Γουότφορντ (βρίσκεται λίγω έξω από το Λονδίνο) και το Λίβερπουλ ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα, ενώ το συνολικό ταξίδι αγγίζει τα 650 χιλιόμετρα.

Η Γουότφορντ κάθεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και με πιθανή νίκη θα πιάσει στους 23 βαθμούς την Έβερτον και την Μπόρνμουθ που αυτή τη στιγμή είναι στην έβδομη και την όγδοη θέση αντίστοιχα.

To Top