ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γούναρης: “Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες του Άρη, στόχος τα πλέι οφ”

Ως  ο όμιλος «φωτιά» χαρακτηρίζεται από πολλούς ο όμιλος της Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχει ο Άρης, με όποιες ομάδες περάσουν στα τελικά να είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να βρεθούν την επόμενη χρονιά στην Α2!

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Άρη, αλλά και των αντιπάλων προπονητών στο pisina.net.

ΑΣ Άρης (Μανώλης Γούναρης): «Η προετοιμασία μας συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο έχουμε προβλήματα με τους χώρους προπονήσεων οι οποίοι είναι μικροί. Έχουμε ένα θέμα με την ομοιογένεια των παικτών καθώς δεν είναι όλοι από την Θεσσαλονίκη, όμως τους έχω εμπιστοσύνη. Στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα πλέι-οφ και από κει πέρα βλέπουμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

«Αναμένονται σκληρές μάχες»

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (Τέλης Κορίτσας): «Από νωρίς ξεκινήσαμε φέτος την προετοιμασία μας, με τα προβλήματα ωστόσο να συνεχίζουν να υφίστανται λόγω των μη κολυμβητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν προσπαθώντας να κάνουμε προπόνηση στα 15 μέτρα. Αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά. Ο Άρης και ο Ηρακλής παρουσιάζονται δυνατοί. Στόχος της ομάδας μας είναι να μπορέσουμε να ανέβουμε στην Α2 και θα δώσουμε ό.τι μπορούμε για να το επιτύχουμε. Έχουμε ένα μείγμα έμπειρων και ανερχόμενων νεαρών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επιτύχουμε ως ομάδα τους στόχους μας».

«Καπαρωμένη η τριάδα»

ΧΑΝΘ (Γιάννης Μαχίλης): «Δεν ήταν καλές οι συνθήκες που είχαμε κατά την προετοιμασία μας. Δεν υπήρχαν οι χώροι ώστε να κάνουμε σωστή προπόνηση. Είμαστε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, με την τριάδα ουσιαστικά να είναι καπαρωμένη. Εμείς έχουμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και θα παλέψουμε για αυτήν».

«Βρισκόμαστε στον αέρα»

Ο προπονητής του «Γηραιού» έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση πριν γίνει οριστικά γνωστό ότι η ομάδα δε θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

ΓΣ Ηρακλής (Κώστας Παυλίδης): «Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά, όμως εδώ και μια εβδομάδα δεν κολυμπάμε με τον εκπρόσωπο της διοίκησης να μας στήνει. Η κατάσταση πλέον είναι τραγική και δεν ξέρουμε αν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε στον αέρα. Είναι αδικία για αυτά τα παιδιά που έχουν στηρίξει τον Ηρακλή να τους φέρονται με αυτό τον τρόπο. Πρόκειται για κοροϊδία. Στο αγωνιστικό σκέλος δυνατοί παρουσιάζονται οι Άρης και Όμιλος Φίλων Θαλάσσης».

 

«Να απολαύσουμε το ταξίδι»

ΑΣ Οξυγόνο (Γιάννης Ζησόπουλος): «Η ομάδα του Οξυγόνου ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά μια καινούρια προσπάθεια μετά από μια περίοδο ύφεσης δύο χρόνων. Η πορεία στις διοργανώσεις των Ανδρών και των Γυναικών, κρίθηκε πλήρως επιτυχημένη. Στο Ανδρικό τμήμα που το οδηγούμε μαζί με  τον Γιώργο Στρουθόπουλο παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες, με τη βοήθεια της Περιφερειακής αλλά και την συνεργασία των προπονητών των υπολοίπων ομάδων έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία από τον Σεπτέμβριο. Ο στόχος της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, είναι απροσδιόριστος, γιατί διαφαίνεται, πως όποιες ομάδες προκριθούν από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης έχουν πολλές πιθανότητες να ανέβουν και στην Α2 κατηγορία. Οι τεχνικοί του συλλόγου, πιστεύουν πως το προβάδισμα το έχει η ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης. που με τις προσπάθειες του κυρίου Κατσαρίδη, έχει ρόστερ που άνετα θα μπορούσε να αγωνίζεται με αξιώσεις στην Α2 κατηγορία. Ο Άρης έκανε πολλές και καλές μεταγραφές σχηματίζοντας ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο , ο Ηρακλής είναι η πιο δεμένη ομάδα, με κορμό από παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί και είναι οι περισσότεροι πολύ έμπειροι. Τέλος η ΧΑΝΘ είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και το έχει αποδείξει και τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύουμε, πως μια καλή ομάδα μπορεί να βρεθεί εύκολα στα play out παλεύοντας για την παραμονή της, όταν πολύ πιο αδύναμες ομάδες μπορεί να βρεθούν στα play off, γεγονός που δεν δίνει κίνητρο σε καλά προπονημένες ομάδες. Από όλο το προπονητικό team εύχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες , σε αγώνες με ήθος, με fair play και αξιοπρέπεια. Να απολαύσουμε το ταξίδι με τις χαρές και τις λύπες του».

 

To Top