«Γούρικο» το Επταπύργιο για τον Άρη!

Σε… γούρικο γήπεδο αναδεικνύεται αυτό της Επταπυργίου για τον Άρη, αφού σε δύο «εξορμήσεις» εκεί μέσα σ΄ έναν χρόνο μετράει ισάριθμα τρόπαια.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε τον περασμένο Απρίλη, όταν η ομάδα των κορασίδων των «κίτρινων» νικούσε με 52-47 τον ΠΑΟΚ στον τελικό της ΕΚΑΣΘ και κατακτούσε την κούπα, με τις κερκίδες του γηπέδου να έχουν έντονο το «κιτρινόμαυρο» χρώμα.

Έντεκα μήνες μετά, ένα ακόμα τμήμα ακαδημιών του συλλόγου, αυτό των νεανίδων, νίκησε στον τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ τη γυναικεία (!) ομάδα του ΕΟΣ και στέφθηκε κυπελλούχος της Ένωσης.

Δεν είναι μόνο, όμως, αυτές οι επιτυχίες του Άρη στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού τον Απρίλιο του 2011 οι τότε νεάνιδες του συλλόγου είχαν νικήσει στον τελικό τις αντίστοιχες της ΜΕΝΤ με 51-48 και προσέθεσαν μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυρες” ήταν αυτές που κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο στο εν λόγω γήπεδο, αφού σε τουρνουά γυναικώνπου έγινε εκεί τον Οκτώβριο του 2010, με αφορμή τα εγκαίνιά του κλειστού, νίκησαν στον τελικό τον ΠΑΟΚ (μία μέρα νωρίτερα είχαν κερδίσει και την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου).

Tέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως την Πέμπτη (23/3) οι κορασίδες του Άρη καλούνται να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο, καθώς αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

To Top