“Γράμμα” από την Τσεχία! Ο Χρήστος Ταπούτος γράφει για όλους και για όλα!

Ο Χρήστος Ταπούτος στέλνει… γράμμα από την Τσεχία για τους αναγνώστες του PRESSARIS, “εγκαινιάζοντας” το δικό του blog. Ο πρώην αρχηγός των κίτρινων και περιγράφει τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τη Νίμπουρκ αλλά και την πόλη, στην οποία θα ζήσει την επόμενη σεζόν. Αναφέρει αυτά που θα του λείψουν περισσότερο,  φυσικά μιλάει για τον Άρη και στέλνει τις ευχές του σε όλα τα τμήματα του συλλόγου αλλά και στο PRESSARIS που έχει σήμερα τα πρώτα του γενέθλια!   

“Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φιλές του Άρη από την μακρινή και κρύα Τσεχία! Μπορεί πλέον να βρίσκομαι μακριά από την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να μου στερήσει την ενημέρωση γύρω από τα θέματα του Άρη!

Καλώς η κακώς, το μέλλον θα δείξει ,η κατάσταση που γενικά επικρατεί στην χώρα μας, η οποία επηρεάζει φυσικά και το μπάσκετ με ανάγκασε να ξενιτευτώ επαγγελματικά για πρώτη φορά στην καριέρα μου! Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, σίγουρα είναι κάπως δύσκολο να συνηθίσω σε έναν νέο τρόπο ζωής, σε μια διαφορετική χώρα με τελείως διαφορετική κουλτούρα από εμάς τους Έλληνες και φυσικά να βρίσκομαι μακριά από τους δικούς ανθρώπους μου και ειδικά μακριά από την οικογένεια μου!

Δυστυχώς έπρεπε να φτάσω στα 30 και να περάσουν 14 ολόκληρα χρόνια επαγγελματικού αθλητισμού για να καταλάβω τι σημαίνει πραγματικά να είσαι επαγγελματίας αθλητής! Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Τσεχία και στην πόλη του Νίμπουρκ, οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να με κάνουν να νιώσω όσο πιο όμορφα και οικεία μπορούσαν.

Το σπίτι μου ήταν ήδη έτοιμο, το αυτοκίνητο μου με περίμενε κάτω από το σπίτι και σχεδόν ότι σκεφτόμουν να ζητήσω μου τα είχαν προσφέρει ήδη! Όταν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα ιατρικά μου τεστ, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας μου έδωσε το  βιβλιάριο τραπέζης με τον προσωπικό μου λογαριασμό στο όποιο βρισκόταν ήδη ο πρώτος μου μισθός, πράγμα πρωτόγνωρο φυσικά για τα ελληνικά δεδομένα και για μένα!

Είμαι σχεδόν ένα μηνά εδώ και αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι είμαι μόνος μου και όπως είναι λογικό μου λείπουν οι δικοί μου και ειδικά η γυναίκα μου, Αναστασία και η κόρη μου, Μαρίλια, μπορώ να πω πως όλα κυλούν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ευτυχώς το internet στην Τσεχία είναι πολύ γρήγορο και έτσι μπόρεσα να παρακολουθήσω και τα δυο πρώτα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όπως θα κάνω σε όλα τα παιχνίδια. Και φυσικά θα παρακολουθώ και τους αγώνες του Άρη στο μπάσκετ γιατί παρόλο που έφυγα από την ομάδα νιώθω κομμάτι της!

Μέσα από το PRESSARIS θα ενημερώνομαι για όλα τα θέματα του Άρη και ειδικά της γυναίκειας ομάδας μπάσκετ όπου αρχηγός  είναι η αδερφή της γυναικάς μου, η Νίκη Χατζάκου, η οποία θα φορέσει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια την φανέλα της ομάδας!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή αγωνιστική χρόνια σε όλα τα τμήματα του Άρη και στο PRESSARIS Χρόνια πολλά και να συνεχίσει για πολλά, πολλά ακόμα χρόνια να ενημερώνει τον κόσμο του Άρη για τα δρώμενα της ομάδας!

Να είστε όλοι καλά! Στο επανιδείν”!

To Top