Γράμμα από τον Σουάρες για τα 500 του γκολ με όλη του την ποδοσφαιρική αναδρομή! (video)

Με το γκολ που σημείωσε χθες κόντρα στην Αλαβές, ο Λουίς Σουάρες έφτασε τα 500 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, με μια ανάρτησή του στα social media, κάνα αναδρομή στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λουίς Σουάρες:

«500 γκολ και πολλές ακόμη αναμνήσεις.

Όλα ξεκίνησαν στην Ουρουγουάη.

Όταν έκανα το επαγγελματικό ντεμπούτο μου με την ομάδα των παιδικών μου ονείρων, σκέφτηκα ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό. Και μετά κερδίσαμε το πρωτάθλημα μαζί. Ήμουν έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα και η μετάβαση στην Ευρώπη στα 19 ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Δεν θα μπορούσε να το κάνω χωρίς την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των ανθρώπων της Γκρόνινγκεν, τόσο του συλλόγου όσο και των οπαδών.

Το Άμστερνταμ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν υπήρχε σχεδόν καλύτερο μέρος για να μάθεις και να μεγαλώσεις ως παίκτης. Το να είμαι αρχηγός σε ένα κλαμπ σαν αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω επιτύχει στην καριέρα μου.

Και η Λίβερπουλ; Η Λίβερπουλ ήταν κάτι ξεχωριστό. Η σύνδεση με τους οπαδους με ενέπνευσε να αντιμετωπίσω την πρόκληση να παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η απίστευτη πόλη της Βαρκελώνης με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Ήμουν σε θέση να παίξω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και να κατακτήσω την Ευρώπη. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσω;

Τώρα στη Μαδρίτη, απολαμβάνοντας και παλεύοντας για αυτό το κλαμπ. Θέλω να πετύχω πολλά περισσότερα γκολ εδώ και ελπίζω ότι οι οπαδοί θα επιστρέψουν σύντομα, ώστε να τα πανηγυρίσουμε μαζί.

Πέρα από όλα αυτά, η εκπροσώπηση της χώρας μου στα πιο σημαντικά στάδια του κόσμου ήταν πάντα η μεγαλύτερη μου τιμή.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά παίξατε τον ρόλο σας σε όλα τα γκολ που έχω σημειώσει μέχρι στιγμής. Και σήμερα, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που με υποστήριξαν στις ομάδες μου όλα αυτά τα χρόνια, από το Μοντεβιδέο έως τη Μαδρίτη, από το 0 έως τα 500.

Και για ότι θα έρθει …»

To Top