ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γράντας: «Ο Γιάννης ήταν άρρωστος με τον Άρη!»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Γράντας, αναφέρθηκε στον άλλοτε παράγοντα των «κίτρινων», Γιάννη Μεσοχωρίτη, ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το πώς έμαθε για τον «χαμό» του Γιάννη Μεσοχωρίτη: «Με πήραν διάφοροι φίλοι και με ενημέρωσαν. Παρακολουθούσα την ασθένεια του, είχαμε επαφές, αλλά δεν ήξερα ότι τις τελευταίες 20 μέρες είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Δεν ήξερα την τελική έκβαση της αρρώστιας του. Το έμαθα σήμερα το πρωί. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Ήμασταν μαζί του εδώ και δύο χρόνια που πάλευε με αυτήν την αρρώστια. Ήταν παλικάρι. Μέχρι το καλοκαίρι βγαίναμε έξω. Έκανε τη ζωή του όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς, όμως, τελευταία δεν ήταν πολύ καλά. Έτσι δεν είχα κι εγώ προσωπικά νέα του».

Για τις σκέψεις που του έρχονται στο μυαλό όταν ακούει το όνομα του Γιάννη Μεσοχωρίτη: «Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, μειλίχιος. Ένας άνθρωπος που προσπαθούσε να συμβιβάσει και τα ασυμβίβαστα ακόμα. Πολλές φορές εγώ δεν συμφωνούσα μαζί του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη. Δεν είχε υστεροβουλία. Αγαπούσε τον κόσμο και τον Άρη. Ήταν άρρωστος με τον Άρη. Ήταν κοντά σε όλα τα τμήματα του Άρη, πριν καν η ομάδα γίνει ΠΑΕ. Εγώ τον θυμάμαι από το 1976, τότε που παλεύανε με τον Α.Σ. στο μπάσκετ και στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο. Βοηθούσε πάντα τον Άρη και τους ανθρώπους».

Για την κηδεία που θα γίνει την Πέμπτη (17/12, 11:00) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Νέα Μαγνησία, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τον Άρη: «Λόγω της κατάστασης δεν θέλω να αναφερθώ στον Άρη. Μιλήσαμε με όλους τους παλιούς και λέμε να βρεθούμε όλοι αύριο στην κηδεία για να αποτίσουμε τον ύστατο φόρο τιμής στο Γιάννη, ο οποίος λάμπρυνε την οικογένεια του Άρη. ‘Ήταν πικραμένος τα τελευταία χρόνια από τη συμπεριφορά τόσο απέναντί του, όσο και απέναντι στους παλιούς Αρειανούς. Να μην πούμε τίποτα για τον Άρη και να δώσουμε μια ευχή, να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του Γιάννη».

To Top