“Γράφουν” πάλι για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό στην Αθήνα

Ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα ειδικά μετά την απόσταση που παρατηρήθηκε στο ραντεβού του εκπροσώπου του με τους ανθρώπους του Άρη.

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr “ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελούσε τον Νο 1 στόχο, αλλά από τη στιγμή που η περίπτωσή του απομακρύνεται οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και εξετάζουν κι άλλους ταλαντούχους παίκτες στη μεταγραφική αγορά. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, για τον οποίον έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους.

Ο παίκτης (ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος νέος στην Α1 τη σεζόν που πέρασε) θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στον Άρη. Ηδη οι δύο πλευρές είχαν ένα πρώτο ραντεβού για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου (στις 8 Αυγούστου θα κλείσει τα 18), όμως υπάρχει χαοτική απόσταση ανάμεσά τους.

Στην πραγματικότητα, ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού (σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί και επισήμως για την απόκτηση του 18χρονου φόργουορντ) είναι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πλησιάσει τον μάνατζέρ του Βεζένκοφ, Νίκο Λώτσο (ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ιωάννη Παπαπέτρου), ωστόσο το γεγονός ότι φαινομενικά δεν έχει χώρο στο ρόστερ της για άλλον ξένο παίκτη δυσκολεύει τα πράγματα. Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που αποκτήσει τα δικαιώματά του, το πιθανότερο είναι να τον δώσει τον πρώτο χρόνο δανεικό σε κάποια ομάδα”.

To Top