ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι κροτίδες και τα ντου της Τούμπας!

Γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι κροτίδες και τα ντου της Τούμπας από τον Τάσο Σιδηρόπουλο! Αυτό που είδε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, έστω και με μεγάλη δυσκολία λόγω της… επαναστατικής μετάδοσης του ντέρμπι από την pay per view, έχει καταγραφεί σε μεγάλο βαθμό από τον ρέφερι. Μια και δεν μπορούσε να αποσιωπηθεί τόσο κραυγαλέα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Σιδηρόπουλος, αν και… παρέλειψε να γράψει το οτιδήποτε για όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια (και τα αυτιά) και να μην αναφερθεί στα γεγονότα του δευτέρου μέρους. Έτσι, κατέγραψε το γεγονός ότι μετά το γκολ του Ματίγια (1-2) εκτοξεύτηκε σωρεία μπουκαλιών και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημειώνει και την εισβολή (σ.σ. ντου) στον περιβάλλοντα του αγωνιστικού χώρου οπαδών του ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι τους απώθησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Γεγονότα που από… σύμπτωση δεν αναφέρθηκαν ποτέ κατά την διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγραψε και για την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο με το σφύριγμα της λήξης στον περιβάλλοντα χώρο μέχρι τις πινακίδες, όπως και την εκ νέου απώθηση από τα ΜΑΤ.

Απομένει και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος με την σειρά του (λογικά) θα έχει αναφερθεί στις τριτοκοσμικές καταστάσεις της Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στις καταστάσεις αυτές, όπου σημείωνε με έμφαση ότι “Στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια νομιμότητας”! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

To Top