Γρίφος η 18αδα του Πρόμπιερζ για τον Πανθρακικό

Με πολλά νέα πρόσωπα στην 18αδα θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για τη Κομοτηνή το μεσημέρι, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανθρακικό για το κύπελλο. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αναμένεται να συμπεριλάβει αρκετούς νεαρούς, αφού και προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν και αρκετοί παίκτες είναι εκτός πλάνων.

Οι κίτρινοι έχουν μισή ντουζίνα τραυματίες. Είναι εκτός οι Μιχάλης Σηφάκης, Νάτσο Γκαρσία, Καλίφα Σανκαρέ, Γιάννης Γιαννιώτας, Κριστιάν Πορτίγια και Γιούριτσα Βράνιες (ανέτοιμος), είναι τιμωρημένος ο Ρίκι Φατί, είναι στην… πόρτα εξόδου ο Βικτοράς Γιάκομπ, όπως και οι Ακόστα και Καστίγιο, ο Μανόλης Παπαστεριανός “υποβιβάστηκε” στο δεύτερο γκρουπ και έτσι αυτόματα μειώνονται οι επιλογές του για τον καταρτισμό της 18αδας.

Η ομάδα θα προπονηθεί μία φορά, στις 11.30 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο για φαγητό και από εκεί θα αναχωρήσει την Κομοτηνή. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Πολωνός τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Επίσης πρέπει να τονιστεί πως στην αποστολή υποχρεωτικά θα υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, όπως ορίζει ο κανονισμός της ΕΠΟ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top