ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Γρίφος” με τον ισολογισμό της ΠΑΕ

Πέρα από το πολύ σημαντικό θέμα της εκποίησης του Νέου Ρυσίου, “γρίφο” αποτελεί ένα άλλο κομβικής σημασίας ζήτημα, αυτό του ισολογισμού της ΠΑΕ Άρης. 

“Η τελευταία ανακοίνωση που έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Μητρώο αφορά την απόφαση για λύση και εκκαθάριση της εταιρίας και τον διορισμό των εκκαθαριστών, δηλαδή των κ.κ. Κλεώπα και Σενέμη. Η ημερομηνία δημοσίευσης των παραπάνω αποφάσεων είναι η 8η Μάιου του 2015 και, εκ τότε, δεν υπάρχει κάποια νεότερη, που αφορά τον ισολογισμό της εκκαθάρισης” όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η Metrosport.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί, -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ – ότι είναι δυνατόν να έχει κατατεθεί στο ΓΕ.ΜΗ., ο ισολογισμός της εκκαθάρισης και το ζήτημα της δημοσίευσης ενδέχεται να «κολλά» σε τεχνικές λεπτομέρειες και γι’ αυτό να μην δημοσιεύεται, το οποίο μπορεί να γίνει αργότερα με την καταβολή πρόστιμου. 

Είναι ζητήματα που πρέπει σε κάθε περίπτωση να ξεκαθαρίσουν άμεσα οι άνθρωποι του Άρη, ώστε να βαδίσει απρόσκοπτα η διαδικασία και η ομάδα να προλάβει τις εξελίξεις.

To Top