Γραμμένος: «Για την τροπολογία θα μιλήσουμε όταν έρθει ο κ. Τσέφεριν, τέλη Ιουνίου ή Ιούλιο οι εκλογές»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε μια 15λεπτη ενημέρωση στο έκτακτο Δ.Σ. της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Παρασκευή. Τι ειπώθηκε περί εκλογών, τροπολογίας και άλλων ζητημάτων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο περιθώριο του έκτακτου Δ.Σ. στην ΕΠΟ την Παρασκευή ο Βαγγέλης Γραμμένος επισήμανε σε μία ενημέρωση της χρονικής διάρκειας των 15 λεπτών για:

Τις εκλογές: Στις 25 Φλεβάρη θα ορίσουμε έκτακτη Γ.Σ. για να τροποποιήσουμε το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να κάνουμε εκλογές τέλη Ιουνίου ή τον Ιούλιο. Το σωστό και το έντιμο είναι να μην γίνονται εκλογές όταν έχουμε πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει και οι FIFA / UEFA. Θα πρέπει να τροποποιήσει τον Νόμο ο Υπουργός (Αυγενάκης) και η Κυβέρνηση.

Το ενδεχόμενο Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής: Ποτέ δεν υπήρξαν σενάρια ΠΔΕ από την πλευρά της UEFA. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού με σκοπό να μας βλάψουν. Ναι μεν τα media κάνουν την δουλειά τους αλλά όταν διαβάζετε τέτοια πράγματα να με παίρνετε τηλέφωνο.

Το ταξίδι του Τσέφεριν στην Αθήνα: Θα έρθει στο προσεχές διάστημα στην Αθήνα ο κ. Τσέφεριν. Θα γίνει μία συνάντηση με Κυβέρνηση – ΕΠΟ – UEFA με τον κ. Τσέφεριν βέβαια. Το πλαίσιο της Κυβέρνησης δεν το ξέρω. Δεν έχουμε ενημέρωση.

Την τροπολογία για το θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθη μετά από ερώτηση που του έγινε: Εμείς δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό σε επίπεδο τελικής απόφασης. Θα είναι κάτι που θα το συζητήσουμε όταν θα έρθει εδώ ο κ. Τσέφεριν και με την UEFA φυσικά.

To Top