ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γραμμένος: «Θα βγούμε νικητές για ένα υγιές ποδόσφαιρο»!

Περήφανος που θα ηγηθεί της προσπάθειας για ανατροπή της νυν διοίκησης της ΕΠΟ, αισιόδοξος για αλλαγή σελίδας στις εκλογές του προσεχούς Οκτώβρη, μετά από 20 χρόνια, και βέβαιος για ένα υγιές ποδόσφαιρο, όπως το ζητά όλος ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας, που πήρε ομόφωνα το χρίσμα από 29 Ενώσεις  που στηρίζουν την αντιπολίτευση, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα και τόνισε με… νόημα για το μέλλον: «Είναι κι άλλες Ενώσεις (σ.σ. 50 στο σύνολο) μαζί μας και θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γραμμένου

«Είμαι χαρούμενος που εκλέχθηκα ομόφωνα ώστε να είμαι επικεφαλής της παράταξης για να αναλάβω την προεδρία της ΕΠΟ. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη η ευθύνη μου και πρέπει άμεσα το ποδόσφαιρο να αλλάξει και να βρει το σωστό δρόμο. Αυτό είναι μια ηχηρή απαίτηση όλων των Ελλήνων»

«Είμαι πεπεισμένος πως η κίνηση που έχω την τιμή να ηγούμαι θα είναι η νικήτρια. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, δεν περισσεύει κανένας, τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Κάθε υγιή δύναμη τη θέλουμε μαζί μας. Μακριά από εμάς οι ρεβανσισμοί. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για ένα υγιές ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των Ενώσεων που βρέθηκαν εδώ. Είναι κι άλλες Ενώσεις μαζί μας, οι οποίες στο προσεχές διάστημα θα αποκαλυφθούν».

Ερωτηθείς για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, για αναβολή του πρωταθλήματος, είπε: «έκανε το αυτονόητο, έκανε αυτό που ζητάει ο περισσότερος φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα».

To Top