Γραμμένος: “Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ”

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για τα καλά αποτελέσματα της Εθνικής και τον προπονητή, απάντησε για το θέμα της έδρας, αλλά και για την επιστολή του Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε στην Cosmote TV για για τα καλά αποτελέσματα της Εθνικής και τον προπονητή της, Τζον Φαν Σιπ, απάντησε για το θέμα της έδρας που “καίει” τη γαλανόλευκη, αλλά και για την επιστολή του Ολυμπιακού στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

“Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνέχεια όπως εχω πει και στο παρελθον. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στα προκριματικά του Nations League και στο Μουντιάλ”, ανέφερε αρχικά, ενώ για τον… ιπτάμενο Ολλανδό στον πάγκο της είπε:

“Ιπτάμενος Ολλανδός δεν είναι ο Φαν Σιπ όμως βλέπω πως μιλάει για το εθνόσημο και ειμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν έλειψε το ταλέντο αυτό είναι γνωστό άλλα πως το διαχειριζόμαστε. Τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Για τον κόσμο και την έδρα, ανέφερε: “Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αλλά θέλει και κίνητρο. Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την επιστολή του Ολυμπιακού, τόνισε: “Δεν έχω την επιστολή του Ολυμπιακού στα χέρια μου όταν την έχω θα απαντήσω κατάλληλα. Θεωρώ πως η ομοσπονδία έπρεπε να την έχει”.

To Top