Γραμμένος: “Ο Άρης έχει δίκιο, είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος, τόνισε πως ο Αρης, έχει όλο το δίκιο με το μέρους του, υποστηρίζοντας πως ήδη η ΕΠΟ, έπρεπε να έχει δώσει εντολή για τη διεξαγωγή των μπαράζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Aθλητικό Metropolis”:

Για το θέμα του Άρη είπε: «Μίλησα προ καιρού με τον κ Καλαϊτζίδη και έθεσα τον εαυτό στη διάθεση του Αρη. Δεν είχα κάποια ενόχληση, αλλά είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσω γιατί ο Αρης και οι υπόλοιποι δευτεραθλητές έχουν δίκιο. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να αλλάξει ξαφνικά την προκήρυξη.

Στο ποδόσφαιρο ο καθένας λέει ό,τι θέλει να πει χωρίς κόστος. Εδώ υπάρχει κανονιστικό δίκαιο και η ανάγνωσή του οδηγεί στη διαπίστωση ότι ο Άρης έχει δίκιο. Έπρεπε ήδη η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ να έχει συνεννοηθεί με τις φερόμενες ως μη συμμετέχουσες ομάδες και να γίνουν τα μπαράζ τώρα».

Για την αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Είναι θέατρο του παραλόγου. Πέρυσι η ΕΠΣ Κιλκίς και η ΕΠΣ Ηρακλείου είχαν το ίδιο αίτημα και είχα ταχθεί αναφανδόν δίπλα στις ενώσεις. Δεν προχώρησε αυτή η ιστορία διότι ήρθε το διαιτητικό δικαστήριο και έκρινε ότι αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια. Ορθώς υπακούοντας στην απόφαση αυτή προσέφυγαν στα δικαστικά δικαστήρια.

Ένα όργανο της ΕΠΟ λέει ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει και τώρα λέει σας διαγράφω. Είναι θέατρο του παραλόγου», είπε, ενώ στο ερώτημα αν υπάρχει κίνδυνος για τις ομάδες της Θεσσαλίας τόνισε: «Υπάρχει κίνδυνος να αποβληθούν από το πρωτάθλημα. Μιλάμε για οποιανδήποτε ομάδα της Θεσσαλίας».

To Top