Γραπτή δέσμευση ζητάει η ΚΜΑ από τη ΝEXIA! Πάει για… Ιούνιο το πόρισμα!

Η καθυστέρηση στην έκδοση του πορίσματος του οικονομικού ελέγχου είναι δεδομένη Το πόρισμα, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμο, όχι μόνο μέχρι τη γ.σ. (όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ), αλλά ούτε μέχρι τις εκλογές! Η ΚΜΑ ζητάει γραπτή δέσμευση από την ΝΕΧΙΑ!
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση του φορέα ξεκαθάρισε την ανάγκη να υπάρξει η γνωστοποίηση του πορίσματος το συντομότερο δυνατόν. Ασκήθηκαν στο δυνατό μέτρο νέες πιέσεις για το πόρισμα, αλλά για μια ακόμη φορά η εταιρία που έχει αναλάβει τον έλεγχο δεν δεσμεύτηκε με συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όλα δείχνουν με βάση την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε επί μήνες από το περσινό φθινόπωρο μέχρι και σήμερα, το πόρισμα μπορεί να είναι έτοιμο τελικά… αρχές Ιουνίου και για τον λόγο αυτόν, η ΚΜΑ θα ζητήσει (εντός της ημέρας) να δεσμευτεί γραπτώς και επισήμως η εταιρία που έχει αναλάβει τον έλεγχο για την ακριβή ημερομηνία της έκδοση!

Μια εξέλιξη που αφήνει εκτεθειμένους όλους όσους είχαν συμμετοχή στο να παραταθεί ο έλεγχος και να καθυστερήσει το πόρισμα.

Με απλά λόγια; Η γενική συνέλευση της Δευτέρας, αλλά και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν χωρίς να υπάρχει το πόρισμα δημοσιευμένο εις γνώση του κόσμου!

To Top