Γρηγορίου: «Ο Ιωνικός θα ζητάει μόνο τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου»

Να συνεχίσουν στην ίδια ρότα ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου θέλουν στον Ιωνικό, όπως σημείωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του κόντρα στην Λαμία. 

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Νικαιώτες να αποχωρούν με διπλό» (0-2) από την έδρα της Λαμίας, ενώ έδωσε το στίγμα της προσπάθειας, την ώρα που το επόμενο παιχνίδι του Ιωνικού είναι με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην Cosmote TV για:

-το εάν είναι το ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο του Ιωνικού: «Το τόνισα και ερχόμενος στην ομάδα του Ιωνικού ότι η συγκεκριμένη ομάδα για να μπορέσει να έχει ελπίδες για τη σωτηρία και πολύ περισσότερο για να κάνει το θαύμα, χρειάζεται νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε να πηγαίνεις για ισοπαλία, ούτε οτιδήποτε που μπορεί ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες να χρειάζονταν, οπότε σ’ αυτήν τη διαδικασία που έχουμε μπει είναι λογικό να επιζητάμε μόνο νίκες ανεξάρτητα από την έδρα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

-το τι κρατάει ο Ιωνικός σε επίπεδο εμφάνισης πέρα από το αποτέλεσμα: «Κρατάμε ότι δείξαμε τεράστια ωριμότητα σαν ομάδα, νομίζω ότι ελάχιστες ευκαιρίες έκανε η Λαμία παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές τελικές, αλλά νομίζω εκτός εστίας. Άρα την ωριμότητα που έδειξαν τα παιδιά και πάνω από όλα την αυταπάρνηση για να πάρουν το αποτέλεσμα σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι αυτά που σαν πρώτη εντύπωση κρατάω ως τα πιο θετικά απ’ όλα».

To Top