Γρηγορίου: “Τα παιδιά έδειξαν άλλο πρόσωπο σήμερα”

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για την επικράτηση της Λαμίας επί του Άρη (2-0) και στάθηκε στην διάθεση που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι η πρώτη νίκη μετά από έντεκα αγωνιστικές, υπολειπόμαστε των αντιπάλων μας 3-4 παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν δείξει άλλο πρόσωπο σήμερα, πίστεψαν ότι θα πάρουμε κάτι θετικό. Ενδεχομένως είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, εγώ δεν θυμάμαι πόσοι παίκτες έχουν κορωνοϊό. Δεν θυμάμαι 12 μέρες να έχουμε μείνει χωρίς προπονήσεις. Κάναμε μόνο τέσσερις προπονήσεις θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία, βλέποντας τα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Αν περίμενε τέτοια αντίδραση: “Την περίμενα από θέμα πάθους τα παιδιά άλλαξε η ψυχοσύνθεση τους. Είχα ένα τεράστιο ερωτηματικό για το πως θα αντέξουν, έχω εκπλαγεί καθώς άντεξαν μέχρι το 90′. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, μακάρι να συνεχίσουμε. Είναι πρόκληση η Λαμία λόγω της θέσης που , ανέκαθεν μου άρεσε να αναλαμβάνω τις προκλήσεις και είναι άλλη μια αυτή μακάρι να είναι ευτυχής στο τέλος».

Για τον Αραμπούλι: «Ο Αραμπούλι ψάχνει τον εαυτό του, μια ψυχολογική υποστήριξη γιατί σαν παίχτης έχουμε άποψη για αυτόν. Ασχολήθηκα πολύ γιατί βλέπεις έναν παίχτη που έχει ποιότητα και μπορεί να δώσει πράγματα».

 

To Top