ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γρηγοριάδης: «Ο Άρης ανήκει στον… Άρη!»

O Άρης Γρηγοριάδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Ήταν μια σκέψη που την είχαμε ξεκινήσει με τον κ. Ψηφίδη. Μου μίλησε, το θέλαμε και οι δύο, το σχεδιάσαμε, λύσαμε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν και οργανώσαμε την επιστροφή».

Για τα προβλήματα που υπήρχαν: «Δεν ήταν τόσο μεγάλα που να μην διορθώνονται. Λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Πριν ένα χρόνο το συζητούσαμε και τώρα πραγματοποιήθηκε».

Για τα τρία χρόνια εκτός Άρη: «Μόνο η φόρμα άλλαξε και όχι η σκέψη στο μυαλό μου. Ήθελα να επιστρέψω, αλλά κάτω από τις συνθήκες που ήθελα εγώ. Στήθηκαν οι συνθήκες και η επιστροφή έγινε πραγματικότητα. Ο Άρης πρέπει να είναι στον… Άρη».

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από τον Άρη: «Όχι. Ήταν σωστή η απόφαση τότε. Είχαν συμβεί πολλά. Κι εγώ και άλλοι αθλητές του κολυμβητικού αποχωρήσαμε τότε από τον Άρη. Το κολυμβητικό είναι το πιο ισχυρό τμήμα του Ερασιτέχνη. Με μαζικότητα, επιτυχίες και παράδοση. Ήταν άσχημη η περίοδος τότε και αναγκαστήκαμε να φύγουμε. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα και ήρθε η στιγμή να επιστρέψω και να επαναφέρουμε το τμήμα στην παλιά του αίγλη».

Για την μελλοντική προοπτική: «Ο Άρης έπεσε χαμηλά και μόνο ανοδικά μπορεί να πάει από εδώ και πέρα. Είμαι αισιόδοξος».

Για το άθλημα που παρακολουθεί: «Έχω 3-4 χρόνια να πάω στο γήπεδο. Ασχολούμαι με τη δουλειά μου, με τα παιδάκια που προπονώ. Θέλω να ασχοληθώ ξανά. Έχω και τη διάθεση και το κέφι και την όρεξη».

To Top