ΜΠΑΣΚΕΤ

Γρόλλιος: “Ήταν μια γιορτή στο Παλέ, το είδε όλη η Ελλάδα – Υπερβολή και τυπολατρία της διαιτησίας” (audio)

O Χρήστος Γρόλλιος που εκπροσώπησε σήμερα τον Άρη στην απολογία για τα όσα έγραψε η Τσαρούχα στο φύλλο αγώνα με το Λαύριο, μίλησε στον Flash 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS” για τα όσα έγιναν στο Παλέ, ενώ αναφέρθηκε και στις μεγάλες διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης.

“Ο αγώνας ήταν μία γιορτή, όλοι ένιωθαν ότι ο κόσμος του Άρη γιορτάζει όταν πηγαίνει στο Αλεξάνδρειο. Το είδε όλη η Ελλάδα” τόνισε, υπογραμμίζοντας:

“Η τυπολατρία σε κάποιες λεπτομέρειες, χωρίς να λάβεις υπόψιν σου τις συνθήκες και το γράμμα ενός κανονισμού, αν κάποιος καθυστέρησε για δύο δευτερόλεπτα σε ένα time out, αν το team έχει καρέκλες 20 εκατοστά πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, όταν βλέπεις ότι σε μία γιορτή μπορείς αυτά να τα αφήσεις έξω και δε το κάνεις, μπορεί να προκαλέσεις και την αντίδραση, να εκστομιστεί και ένα σύνθημα.

Αυτό το σύνθημα καλούμαστε να το διαχειριστούμε και να διαμορφώσουμε μία κατηγορία που δεν είναι αντάξια της ατμόσφαιρας που επικράτησε. Αυτό κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και σήμερα στην απολογία. Αύριο θα βγει η απόφαση και θα δούμε την απόφαση.

Κάθε φορά που ο κόσμος του Άρη γεμίζει το γήπεδο κάποιοι χαλάνε αυτοί τη γιορτή. Ήρθε κόσμος στο γήπεδο για πρώτη φορά και ένιωσε ένα απίστευτο συναίσθημα”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top