Γρόλλιος: “Γλιτώσαμε τις 2 αγωνιστικές, πρόστιμο ενόψει για την εγγυητική”

Ο νομικός της ΠΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος μίλησε σχετικά με την απόφαση για την εγγυητική χαρακτηρίζοντας την αναμενόμενη μιας και υπήρχε η σχετική σημείωση όταν πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Σούπερ λίγκα.

«Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, μιας και το πιστοποιητικό είχε χορηγηθεί με αυτή την σημείωση, ότι εκκρεμούσε η κατάθεση της εγγυητικής από τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ. Το θέμα πηγαίνει πλέον στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η οποία θα πάρει την απόφαση με βάση τον κανονισμό της που προβλέπει χρηματική ποινή από 5.000 μέχρι 50.000 ευρώ. Θα το αντιμετωπίσουμε» είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει επίσης στην ΕΕΑ η άποψη, η οποία εκφράστηκε προφορικά και ανεπίσημα, ότι δύναται να επανέρχεται παρόλη την μελλοντική τιμωρία, η ΕΠΟ όμως έχει διαφορετική άποψη άπαξ και επιβάλλεται η ποινή. Δεν μας έχουν καλέσει, δεν ξέρουμε τι χρονικά περιθώρια υπάρχουν για την εγγυητική».

Όσον αφορά την τιμωρία που επιβλήθηκε για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά είπε: «Υπήρχε η δυνατότητα να τιμωρηθούμε με δύο αγωνιστικές, θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, η ΠΑΕ Άρης δεν μπορούσε να αποτρέψει, μάλιστα η παρουσία της απέτρεψε αρκετά, ούτε πήρε την έκταση που παρουσιάστηκε από ορισμένους.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του προέδρου του ΠΣΑΤ, κ. Τριαντάφυλλου. Η νέα διοίκηση του ΠΣΑΤ έδειξε ένα υπερβάλλοντα ζήλο, δεν μας είχε συνηθίσει πέρυσι και πρόπερσι, όταν σε παλιότερο περιστατικό στην Κέρκυρα σε αγώνα με τον Άρη, όπου υπήρξε επίθεση φιλάθλων σε δημοσιογράφους, εκλάπη μηχάνημα 15.000 ευρώ.

Τότε επιβλήθηκε χρηματική ποινή 3.000 στην Κέρκυρα. Υπάρχει η αίσθηση αδικίας. Ο Άρης γλίτωσε τα χειρότερα αλλά εμείς θα καταθέσουμε έφεση. Ο δημοσιογράφος δεν βρέθηκε στην εκδίκαση, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί οποιαδήποτε τιμωρία της ΠΑΕ η οποία έκανε τα πάντα για να αποτρέψει την οποιαδήποτε επίθεση».

To Top