ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γρόλλιος: «Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την εκκαθάριση»

Ο νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε για την εκδίκαση της 25ης Φεβρουαρίου στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης της τιμής εκκίνησης του πλειστηριασμού του «Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για το αν θα γίνει το δικαστήριο στις 25 Φεβρουαρίου :«Δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς γιατί θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις που υπάρχουν στο ασφαλιστικό. Λογικά σήμερα η ολομέλεια θα αποφασίσει για την επόμενη βδομάδα, για το αν θα γίνει απεργία και θα πηγαίνει ανά εβδομάδα. Με την λογική πορεία των πραγμάτων στις 25 του μηνός θα μπορούμε να δικάσουμε. Η καλύτερη δυνατή ημερομηνία ήταν η 25η Φεβρουαρίου, έγινε δεκτό το αίτημα μας, να οριστεί μια ημερομηνία, συντομότερη.

Με τα τωρινά δεδομένα και εφόσον δικαστεί στις 25 Φεβρουαρίου, περιμένουμε να υπάρχει μια σύντομη έκδοση απόφασης, τότε θα εκδοθεί μια απόφαση αρχές Μαρτίου, οπότε θα μπορεί να εκδοθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού».

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Την υπόθεση της εκκαθάρισης την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, οπότε το γενικό πρόσταγμα το έχει ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του κ. Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης. Οπότε όπως καταλαβαίνεται εκείνη η πλευρά τρέχει το θέμα της εκκαθάρισης».

Για το «Δασυγένειο» και το πού θα πάνε τα χρήματα: «Οι εκκαθαριστές είναι υπεύθυνοι στο να κατανεμηθούν τα χρήματα που θα προκύψουν στο Δημόσιο, στο ΙΚΑ, στους εργαζόμενους, σε δανειστές και γενικότερα πρέπει να γίνει μια κατάταξη για το που θα πάνε τα χρήματα. Η εκκαθάριση έχει πολλά στάδια ακόμα. Το ΙΚΑ δεν πρόκειται να ‘μπλοκάρει’ την εκκαθάριση».

Για το αν θα έχει πρόβλημα ο Άρης να παίξει στην Β’ Εθνική αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση: «Με βάση αυτά που ισχύουν αυτήν την στιγμή, ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να μην του δοθεί αδειοδότηση γι΄ αυτόν τον λόγο. Οπότε μπορεί να έχει περιορισμό μεταγραφών. Είναι σύνθετο το θέμα. Και όλα αυτά δεν θα ίσχυαν αν ο Άρης πέρυσι ανέβαινε κανονικά στην Φούτμπολ Λιγκ».

To Top