Γρόλλιος: “Διαφάνεια, ενότητα και συσπείρωση”

Στην σημερινή πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει ο Άρης τρία πράγματα είναι απαραίτητα για τον Άγγελο Γρόλλιο. Διαφάνεια, ενότητα και συσπείρωση. Αυτό επεσήμανε ο έγκριτος νομικός ενόψει και της υποψηφιότητάς του για τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε πως “ο Άρης περνάει δύσκολες στιγμές. Δύο λέξεις θα πω: Διαφάνεια και ενότητα. Πρέπει να υπάρξει συσπείρωση. Κάθε Αρειανός πρέπει να έχει ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο. Δεν ξέρω τι συνέβαινε. Για δύο χρόνια νομίζαμε ότι όλα πάνε καλά. Αγωνιστικά υπήρξαν καλές στιγμές, ο τελικός κυπέλλου η ευρωπαϊκή πορεία. Ξαφνικά μάθαμε τον Ιανουάριο του 2012 ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή του Άρη θα είναι η αδειοδότηση. Η Λέσχη είναι ανοιχτή για όλους. Έγινε ένα σφάλμα, δεν επετράπη στην προηγούμενη διοίκηση της Λέσχης να ξανακατέβει στις εκλογές. Ίσως ήταν σφάλμα αυτό. Οι υποψήφιοι τώρα είναι 19, δεν ξέρω τις ομαδοποιήσεις”.

Ρωτήθηκε τι θα προσπαθήσει να κάνει αν εκλεγεί και απάντησε πως “θα υπάρχει διαφάνεια. Θα ξέρει ο κάθε Αρειανός τι συμβαίνει. Θα υπάρχει άπλετο φως. Και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ άλλαξαν οι διοικήσεις. Επενδυτής είναι ο λαός του Άρη. Μέσα στο μήνα Ιούλιο ο Άρης θα έχει και φορολογική ενημερότητα. Θα υπάρχει νέα αρχή για τον Άρη. Δε θα κάνουμε μεταγραφές αεροδρομίου. Κι εγώ θέλω τον Μέσι στον Άρη, αλλά δε γίνεται” και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο “αγοράς ΑΦΜ” από άλλη ΠΑΕ: “Είμαι κατά της αγοράς ΑΦΜ, ενώ υπό προϋποθέσεις δεν είμαι κατά του 99. Αν μπορούν να παγώσουν χρέη προς την εφορία είναι καλό το άρθρο 99. Η κίνηση στα διαρκείας επίσης πάει καλά, ο κόσμος είναι ο επενδυτής, δεν υπάρχει πλέον κάποιος άλλος να επενδύσει στο δύσμοιτο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

To Top