Γρόλλιος: “Επενδυτής του Άρη είναι ο λαός του”

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος έκανε έκκληση και πάλι προς πάσα κατεύθυνση για να έρθει κοντά στον Άρη, υπογράμμισε ότι επενδυτής του Άρη είναι ο κόσμος και αποκάλυψε πως την Τετάρτη υπάρχει εκδήλωση όπου έχουν προσκληθεί όλοι οι επιφανείς Αρειανοί.

Μιλώντας στον ραδιομαραθώνιο του Άρη στον “Libero” ο κ. Γρόλλιος υπογράμμισε αρχικά πως “επενδυτής του Άρη είναι ο λαός του. Δεν έχουμε έριδες, δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ας το καταλάβει αυτό ο κόσμος” και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Εμείς ως Κοινωνία Μελών και ΠΑΕ κάνουμε εκδήλωση την Τετάρτη στο Mistral και έχουμε καλέσει όλους τους επιφανείς Αρειανούς να έρθουν για να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Να γνωριστούμε καλύτερα, άνθρωποι που τόσα χρόνια απείχαν ας έρθουν κοντά στον Άρη. Ας έρθουν όλοι να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια”.

Ξεκαθάρισε ότι “ο προορισμός των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν είναι για την απόκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας” και συνέχισε: “Το κλίμα είναι θετικό, αλλά θέλουμε να μας αγκαλιάσουν και οι παλιοί παράγοντες, όλοι όσοι είναι πικραμένοι για διάφορους λόγους. Δεν έχουμε κάτι με κανένας. Δεν καλούν τα πρόσωπα, καλεί ο σύλλογος”.

 

To Top