Γρόλλιος: “Η διοίκηση Σκόρδα απέτυχε και πρέπει να αποχωρήσει”

Ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Ποιος ήταν ο λόγος που αρνήθηκε θέση στο Δ.Σ της ΠΑΕ:

«Εξ αρχής είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελα την συγκεκριμένη στιγμή να συμμετέχω στην διοίκηση, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια ανανέωση στο Δ.Σ του Άρη. Θα ήθελα να υπάρξει μια νέα εικόνα στην διοίκηση της ομάδας και ακόμα δεν ήθελα να υπάρξει πόλωση με τον Λάμπρο Σκόρδα».

Για την αντίδραση του Σκόρδα να μην εγκαταλείπει την θέση του:

«Έχει ξανασυμβεί το 2009 και πάλι με τον Σκόρδα. Η ΚΜΑ καθορίζει τα πράγματα στην ομάδα και θα πρέπει να την σέβεται όποιος διοικεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει. Εξάλλου, δεν έχει να επιδείξει κάτι θετικό η ομάδα όσο την διοικεί. Ο Άρης έχει ανάγκη αλλαγής στην διοίκηση. Η διοίκηση Σκόρδα απέτυχε και αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνείται να αποχωρήσει. Είναι άσχημο να βρισκόμαστε και να αναλωνόμαστε στις δικαστικές αίθουσες, όταν η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την δεινή θέση.

Αν έκανε μεγάλη ζημιά η διοίκηση Σκόρδα:

«Στο αγωνιστικό που δεν υπήρξε η προσδοκώμενη συγκομιδή βαθμών και από την άλλη έγιναν λάθη και στις υποθέσεις του διαιτητικού δικαστηρίου, από τις οποίες περιμένουμε τις ποινές. Ακόμα, θα έπρεπε να έχει γίνει έφεση στο 99».

Αν υπάρχει κάποια προοπτική ώστε ο Άρης να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία:

«Πρέπει ο Άρης να αντιμετωπίσει τις πληρωμές. Αν πέσει δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί και θα πρέπει να δούμε άλλους δρόμους. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το αγωνιστικό, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα πρέπει στον Άρη η μειοψηφία να σέβεται τις αποφάσεις τις πλειοψηφίας».

To Top