Γρόλλιος: “Κατάφορη αδικία, πάμε στο ΑΣΕΑΔ”!

Ο νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους  απορρίφθηκε η ένσταση της ΚΑΕ Άρης για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ τονίζοντας πως η αδικία είναι κατάφωρη και πως η υπόθεση θα συνεχιστεί στο ΑΣΕΑΔ. 

Ο Γρόλλιος τόνισε μεταξύ άλλων στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά η ακροαματική διαδικασία, δυστυχώς ο αθλητικός δικαστής στάθηκε στο τι περιείχε το φύλλο αγώνα, όπου δε μνημονεύεται αναλυτικά ότι υποβλήθηκε ένσταση στα 2,2 δευτερόλεπτα, ούτε ότι υπήρχε αυτή η πρόθεση από την ΚΑΕ Άρης.

Υπάρχει παρανόηση και από εκεί κρίθηκε και η απόφαση του αθλητικού δικαστή, που δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, αλλά έμεινε στο πώς υποβλήθηκε η ένσταση. Αν είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνα ότι θα κάνει ένσταση ο Άρης, θα έμπαινε στην ουσία.

Παρ’ όλα αυτά, στην έκθεση του παρατηρητή κ. Μούστου αναφέρεται πως μετά από συνεννόηση, η ΚΑΕ Άρης πήγε στα γραφεία των διαιτητών για να συζητήσει το δικαίωμα ένστασης.

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το φύλλο αγώνα για την υποβολή της ένστασης. Είναι σαφέστατη η αδικία και θα συνεχίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Η δική μου θέση είναι ότι πρέπει να προσφύγει ο Άρης στο ΑΣΕΑΔ και θα το πράξει νομίζω. Ο διαιτητής Γκόντας τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ και αποδεδειγμένα έχει ασκήσει πλημμελώς τα καθήκοντά του, οπότε θα συνεχίσουμε την υπόθεση».

To Top