Γρόλλιος: “Ο ΑΣ έχει απαξιωθεί”

Την άποψη ότι ο Ερασιτέχνης Άρης έχει απαξιωθεί και θα πρέπει ξανά ο κόσμος να στραφεί στον ΑΣ και να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις εξέφρασε ο Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ως αναπλωματικό μέλος στις εκλογές που έρχονται.

Ο κ. Γρόλλιος επεσήμανε με δηλώσεις του στον “Αρένα 89,4” πως “Ο Α.Σ. έχει απαξιωθεί νομίζω. Αν θυμάστε παλαιότερες εποχές, έπαιζε ρόλο στα κοινά του Άρη αλλά από την εποχή που δημιουργήθηκε η Λέσχη, χωρίς να αναιρώ τη καλή γνώμη μου για την Λέσχη, φοβόμουν πως θα μπει σε δεύτερη μοίρα ο ερασιτέχνης. Αν κάποτε είχαμε χιλιάδες τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη, τώρα μετράμε εκατοντάδες. Δε θα μιλήσω για τα γνωστά περί “μητέρας του συλλόγου” και πάει λέγοντας, αλλά θα πρέπει να θυμηθούμε ότι από αυτόν προέρχονται τα τμήματα του συλλόγου. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλει που κάποτε έσπασε το κατεστημένο άμα θυμάστε καλά” και πρόσθεσε: “Τώρα έχουμε 18 τμήματα, αλλά λεφτά δεν υπάρχουν, ο Α.Σ. δεν εισπράττει το ποσό που του αναλογεί, επομένως θα πρέπει να έρθει ξανά ο κόσμος κοντά στον Ερασιτέχνη. Αναγκάζονται όλα τα τμήματα να ψάχνουν για άλλους οικονομικούς πόρους. Από τους υποψήφιους, τα 18 από τα 30 μέλη είναι τακτικά και όχι αναπληρωματικά, άρα υπάρχει νέος κόσμος. Εγώ έχω διάθεση να είμαι αναπληρωματικός και να ταχθώ μαζί με άλλους. Το θέμα είναι στραφεί ο κόσμος πάλι στον Α.Σ.”.

Ρωτήθηκε και για το θέμα που έχει προκύψει με τον τραπεζικό λογαριασμό για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και απάντησε πως “περιμένουμε με μια γλυκιά αγωνία την απόφαση για το άρθρο 99. Λογικά, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα έχουμε απόφαση για την ΠΑΕ. Για να γίνει Α.Μ.Κ., θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Θα πρέπει να το βλέπουμε με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα, διότι ή θα καθυστερήσει η αγορά μετοχών από ενδεχόμενο επενδυτή ή ενδέχεται να αποθαρρυνθεί και να αποχωρήσει. Θέλω να πιστεύω και αντιμετωπίζω με πλήρη καλοπιστία το λάθος που έγινε, το θέμα είναι να διορθωθεί. Μπορεί να διορθωθεί και πιστεύω πως θα διορθωθεί. Το θετικό είναι πως διαπιστώθηκε σύντομα και μπορεί να διορθωθεί ακόμη πιο σύντομα. Σίγουρα, θα είναι πολύ καλό να μπει ένας επενδυτής στην ΠΑΕ αλλά θα πρέπει να ελεγχθεί ως ένα βαθμό το ποιος είναι αυτός, γιατί ο Άρης έχει περάσει στιγμές που δεν είναι και οι καλύτερες από ανρθώπους άγνωστους. Φαντάζομαι πως θα συζητηθεί στη Γ.Σ., αλλά νομίζω το έχει πληροφορηθεί ο κόσμος από τα media και δε θα πρέπει να μένουμε σε αυτό και να ξύνουμε πληγές, αλλά να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Κι αυτό, για να μην μετατρέψουμε τη Λέσχη σε λαοδικείο”.



To Top