Γρόλλιος στο PRESSARIS: “Γιατί ψηφίσαμε υπέρ των τριών ξένων”

Πολλά και ενδιαφέροντα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής 105ης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ, με το κυριότερο ν΄ αφορά την απελευθέρωση του αριθμού των ξένων παικτών στο προσεχές πρωτάθλημα της Λίγκας.

Όπως γράψαμε και χθες, ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα, που δια μέσω του εκπροσώπου της, Χρήστου Γρόλλιου, ψήφισε υπέρ της διατήρησης των τριών ξένων. Ο ίδιος εξήγησε το γιατί στο PRESSARIS: «Η απόφασή μας αυτή έχει να κάνει με το σκεπτικό ότι με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσουμε τις ακαδημίες μας, θα βγάλουμε, δηλαδή, Έλληνες παίκτες. Εξάλλου, η μεγάλη εισροή ξένων παικτών συνεπάγεται ενδεχομένως και το ότι πολλοί εξ΄ αυτών θα είναι αμφιβόλου αξίας», για να προσθέσει: «Από την άλλη πλευρά, η απόφαση των υπολοίπων ομάδων έχει να κάνει με το ότι με τον τρόπο αυτόν θα πιεστούν οι Έλληνες παίκτες να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις».

Τέλος, στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης, τέθηκε επί τάπητος το θέμα υπογραφής ενός μνημονίου, αντίστοιχου με του ποδοσφαίρου, που θα δίνει το δικαίωμα στο κάθε σωματείο να κάνει αποπληρωμή των χρεών του προς τους παίκτες του σε πολλές δόσεις.

To Top