Γρόλλιος στο PRESSARIS: «Δεν θα αποφασίσουμε εμείς, αλλά η γενική συνέλευση»

Το αδιέξοδο από την εμπλοκή σχηματισμού διοίκησης Πρωτοδικείου, μετά το μπαράζ των αρνήσεων και παρά την… άτοπη ευφορία που καλλιεργήθηκε, ενισχύει την ανάγκη της γενικής συνέλευσης που θα δώσει λύση στο αδιέξοδο αυτό.

Ακόμη και στο ιδανικό σενάριο να υπάρξει θεαματική ανατροπή και σωτήρια λύση στο θέμα της ΠΑΕ και πάλι απαιτείται η απόφαση της γενικής συνέλευσης. Αυτό τόνισε στο PRESSARIS ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος, την ώρα που φουντώνουν οι πληροφορίες ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην ΠΑΕ με την εμπλοκή επιχειρηματιών.

«Το έχω πει κατ’ επανάληψη. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Περιμένουμε να ακούσουμε και να δούμε. Όποιος κι αν έρθει, αν έρθει, δεν θα αποφασίσουμε εμείς. Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε με οποιονδήποτε και αν γίνει θα το μάθετε. Δε θέλω να δημιουργούνται ελπίδες στον κόσμο για κάτι που δεν ξέρω αν υπάρχει καν. Σε τόσο σημαντικά θέματα, όμως, η γενική συνέλευση είναι μονόδρομος. Το είχαμε ξαναπεί άλλωστε και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Το σώμα των φιλάθλων του Άρη θα κρίνει για τις εξελίξεις και τις τύχες του συλλόγου» μας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ δίνοντας το στίγμα.

Την ίδια ώρα, πάντως, είναι φανερό και παρά τις προθέσεις για σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, η κατάσταση μοιάζει με… τοπίο στην ομίχλη.

Η κατάσταση είναι συγκεκριμένη: βέτο για τον Σπύρο Χριστοφορίδη, αρνήσεις από την περασμένη βδομάδα των Κατσιαούνη, Χρήστου Γρόλλιου, Φουρλίγκα, Ματθαίου, οι οποίες ήταν δεδομένες, αν και καλλιεργήθηκαν φρούδες ελπίδες (για ποιον λόγο;) και χάθηκε και πάλι χρόνος, ενώ καταργήθηκε η διοικούσα και συνεχίζει ουσιαστικά στην ΠΑΕ μόνο ο Αντώνης Ζαμπέτας!

Το αδιέξοδο είναι δεδομένο, λοιπόν, από την περασμένη βδομάδα. Λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή. Λύση με πράξεις, όχι με προθέσεις και επιθυμίες. Ή με πιο απλά λόγια; Επιβεβαιώνεται ότι αυτήν τη στιγμή η μοναδική λύση είναι η γενική συνέλευση.

 

 

 

To Top