Γρόλλιος στο PRESSARIS: “Εμείς συλλέξαμε στοιχεία, δεν αποφασίσαμε – Νέες διαδικασίες τον Μάιο για το μετοχικό κεφάλαιο”

Ο Χρήστος Γρόλλιος ήταν το ένα από τα πέντε μέλη της επιτροπής του Άρη που “ψηλάφισαν” τις προτάσεις των Κάλας και Όλιβερ, μετά την εντολή που πήραν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Τώρα κι ενώ γύρισε σελίδα το ποδοσφαιρικό τμήμα, μίλησε στο PRESSARIS για το θέμα. “Ήμασταν μια επιτροπή πέντε μελών. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι θα πρέπει να κρατήσουμε ίσες αποστάσεις. Είχαμε τις δυο προτάσεις του Όλιβερ και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ζητήσαμε ακριβώς τα ίδια στοιχεία” είπε αρχικά ο νομικός του Άρη, ενώ υπογράμμισε ότι:

“Κάναμε δυο συναντήσεις και με τις δυο πλευρές. Έστειλαν κάποια έγγραφα οι δύο πλευρές, αξιολογήθηκαν αυτά, ενώ στη συνέχεια ζητήθηκαν κάποιες διευκρινίσεις από τον κύριο Καλαιτζίδη και τελικά πάρθηκε η απόφαση. Όχι όμως από εμάς. Εμείς ως επιτροπή δεν αποφασίσαμε. Εμάς ο ρόλος μας ήταν να συλλέξουμε τα στοιχεία, όχι να αποφασίσουμε. Δεν κάναμε ούτε καν εισήγηση”.

Σχετικά με το γεγονός ότι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Καλαϊτζίδη και του Κάλας ο Γρόλλιος υπογράμμισε: “Προφανώς έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι είναι πιο γνωστός. Από κει και πέρα δεσμεύτηκε ότι μπορεί να καλύψει οικονομικά την ομάδα ώστε να γίνουν και μεταγραφές. Πρέπει πάντως να ειπωθεί ότι αυτό το υπόσχονταν και οι Ισπανοί, ενώ έλεγαν ότι θα φέρουν στην ομάδα μεταγραφές με κοινοτικούς Ισπανούς”.

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες, όταν θα ανέβει η ομάδα στη Football League τόνισε: “Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν νέες διαδικασίες τον Μάιο, με την ευχή όλων να κερδίσει η ομάδα την άνοδό της, αυτός είναι και ο βασικός αγωνιστικός στόχος. Τον Μάιο λοιπόν, θα μπουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και η οικογένεια του Άρη θα κληθεί να αποφασίσει για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να εμπλακεί ο οποιοσδήποτε επενδυτής στην νέα ΠΑΕ”.

To Top