Γυάλιζε το… μάτι του Αγκάνθο από την προθέρμανση, ήθελε την νίκη, έκανε σχεδόν τα… πάντα! (video-photos)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Άρη… Πέτυχε δυο γκολ, κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Κωνσταντινίδη, πάλεψε με πάθος σε όλον τον αγώνα. Γυάλιζε το μάτι του από την… προθέρμανση! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της καθιερωμένης προθέρμανσης των ομάδων ο Νταβίντ Αγκάνθο (μαζί με τον Ρούμπεν Πουλίδο) είχαν ένα τετ α τετ με τους συμπαίκτες τους σε… έντονο ύφος.

Οι δύο Ισπανοί που επέστρεψαν στη δράση μετά την τιμωρία τους μίλησαν στους συμπαίκτες τους με τη βοήθεια του μεταφραστή της ομάδας Αντώνη Σαριόγλου λίγο πριν επιστρέψουν στα αποδυτήρια για την έναρξη του ντέρμπι.

Μαζί με τον Αγκάνθο και ο 33χρονος αμυντικός που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ ξεχώριζε από μακριά, καθώς μιλούσε με πολύ πάθος και “σκληρή γλώσσα”, την οποία υιοθέτησε και ο μεταφραστής των “κίτρινων” κατά την μεταφορά των λεγόμενών του στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα.

Ζητήθηκε από τους συμπαίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να μην φοβηθούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μαρκάρισμα των αντιπάλων τους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Αγκάνθο έβαλε δυο γκολ, το πρώτο για… Όσκαρ, και έκανε τα πάντα για την νίκη της ομάδας του. Ο Ισπανός «τρελάθηκε» κάποια στιγμή με τις κλωτσιές και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα που θα στοιχίσει και γενικά έζησε πολύ έντονα το μεγάλο ντέρμπι.

To Top