Γυναίκες: Γιάννου η… τρίτη φετινή μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Άρη!

Ελένα Ντιμιτρίεβιτς, Μαρία Τσαυταρίδου και τώρα η Ελένη Γιάννου, η οποία γίνεται η τρίτη παίκτρια μέσα σε τρεις μέρες που παίρνει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Άρη!

Αναφέρει η ανακοίνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη: «Νέα ενίσχυση για τον Άρη, άλλη μια απώλεια για τον Π.Α.Ο.Κ.! Ο Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια Ελένη Γιάννου από τον Π.Α.Ο.Κ.

Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 16/9/1993 στην Λάρνακα της Κύπρου και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΜΟ Κοφίνου Λάρνακας σε ηλικία 15 ετών. Στην συνέχεια στα 18 της αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων και το 2013 πήγε στον Απόλλων Ladies Λεμεσού, όπου πήρε 3 Πρωταθλήματα Κύπρου και 2 Κύπελλα Κύπρου και έπαιξε για 3 χρόνια στο Champions League πριν έρθει στην Ελλάδα.

Τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και πέρσι αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ., όπου κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας και αγωνίστηκε στο Champions League. Τέλος, η Ελένη Γιάννου ήταν η αρχηγός της Εθνικής νεανίδων Κύπρου και τώρα είναι μέλος της Εθνικής γυναικών της Κύπρου! Καλή επιτυχία στον Άρη Ελένη!».

To Top