Γυναικείο: Κάλεσμα του Άρη στον κόσμο για τον αγώνα κορυφής την Κυριακή: «Ραντεβού στο Παλέ»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη έκανε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ μέσω ανακοίνωσης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθλητικό την Κυριακή στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: «Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του Α.Σ.ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Παναθλητικό, την Κυριακή 19/1/2020, στις 13:00 στο Παλέ.

Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία η παρουσία περισσότερων από όσο συνήθως φιλάθλων, μπορεί να είναι καταλυτική ως προς την επίτευξη του στόχου, της νίκης. Την Κυριακή είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια!!!

Η εικόνα ενός “ζωντανού” και “ζεστού” γηπέδου θα είναι το καλύτερο εφόδιο για τις καλαθοσφαιρίστριές μας στην δύσκολη προσπάθεια για τη κατάκτηση της νίκης επί ενός δύσκολου αντιπάλου, που θα μας φέρει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα αυξήσει τις πιθανότητές μας για άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ελάτε στο γήπεδο για να συγχαρούμε τα κορίτσια μας για την μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, για το ελκυστικό μπάσκετ που παίζουν από την αρχή της σεζόν και για να τις ωθήσουμε σε μια μεγάλη νίκη.

Σε αυτό το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και κομβικό για τη συνέχεια παιχνίδι, η παρουσία και η υποστήριξη των φιλάθλων μας, θα γεμίσει αυτοπεποίθηση τα κορίτσια μας.

Όλοι όσοι θα είμαστε την Κυριακή στις κερκίδες του πιο μπασκετικού γηπέδου της Ελλάδας, να μεταδώσουμε πάθος, δύναμη και αθλητικό εγωισμό στις αθλήτριές μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κατακτήσουμε τη νίκη!

Ραντεβού την Κυριακή στο Παλέ!!!».

To Top