ΜΠΑΣΚΕΤ

Γυναικείο: Οριστικά 2ος ο Άρης, δεν έχει δικαίωμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία

Με απόφασή της η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων της, μέσα στα οποία βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, όπου συμμετείχε φέτος ο Άρης.

Βάσει της απόφασης ο Άρης καταλαμβάνει τη 2η θέση και δε θα έχει δικαίωμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία καθώς μόνο οι δύο πρώτες ομάδες (από τον 1ο και τον 2ο όμιλο) θα προβιβαστούν, ενώ σε περίπτωση που ο Παναθλητικός δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε δε θα αντικατασταθεί από καμία ομάδα. Το ίδιο ισχύει, σχετικά με το θέμα της μη αντικατάστασης και για τις ομάδες της Α1.

Να σημειωθεί πως υπό κανονικές συνθήκες, ο 2ος της Α2 του βορείου ομίλου θα είχε το δικαίωμα ανόδου μέσω αγώνων μπαράζ με τον αντίστοιχο 2ο του νοτίου ομίλου.

Δείτε αναλυτικά της αποφάσεις της ΕΟΚ…

Επικύρωση της βαθμολογίας της Α2’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ                                                         2ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ                        ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ
  2. ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ               ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                           ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
  4. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ                             ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
  5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ                             ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
  6. ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ                     ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
  7. ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ                                ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
  8. ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ            ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
  9. ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ                            ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
  10. ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ                 ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
  11. ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ                 ΜΕΝΤ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Επιτροπή εισηγείται ο πρώτος του 1ου και ο πρώτος του 2ου  Ομίλου:  ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών.  Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Για την Α1 Γυναικών…

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

To Top