ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γυρίζει σελίδα και βλέπει Προμηθέα

Ο Άρης δεν κατάφερε κόντρα στον Κολοσσό να κάνει το 4Χ4 και να ολοκληρώσει ιδανικά το 2022. Οι “κίτρινοι” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, μετά τις 19 Νοεμβρίου όταν έχασαν από το Περιστέρι, εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση, ήταν ένα αποτέλεσμα, που στεναχώρησε, τόσο τους πρωταγωνιστές, όσο και τον κόσμο, ο οποίος γέμισε κάθε γωνιά του “Nick Galis Hall”. 

Σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών, θα υπάρξουν και τέτοιες δύσκολες στιγμές, όμως το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να τις αφήσει πίσω της, να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει τη συνέχεια, που είναι εξίσου δύσκολη. Ο Άρης έχασε έδαφος και βαθμολογικά, αλλά υπάρχει ο χρόνος για να το καλύψει. 

Οι “κίτρινοι” έχουν μπροστά τους ένα διάστημα 12 ημερών, μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, που θα είναι η πρώτη για το 2023 κόντρα στον Προμηθέα, στις 7 Ιανουαρίου, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. 

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες, ενόψει και της Πρωτοχρονιάς και να επιστρέψουν στο γήπεδο, με γεμάτες μπαταρίες, για να προετοιμαστούν για το δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα. 

To Top