Γυρίζει σελίδα το ΤΑΑ! Ορίστηκε νέα διοίκηση!

Πολλά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Άρης, με βασικότερα αυτά του βόλεϊ, του πόλο και του γυμναστηρίου.

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη προσπάθησαν να τα βάλουν σε μία τάξη, μετά τις πρόσφατες αλλαγές που υπήρξαν, με τον Κώστα Γαβριηλίδη, όπως είχε αποκαλύψει το PRESSARIS, να είναι μεταξύ αυτών που θα μετέχουν στη νέα διοίκηση του ΤΑΠ μαζί με τους κ.κ. Αναστασίου, Βλάχο, Λάμπρου και Καγιά.

Επίσης, ανακοινώθηκε νέα επιτροπή στο κολυμβητικό τμήμα, που αναλαμβάνει να “τρέξει” τις εξελίξεις, ενώ το γυμναστήριο του συλλόγου και η πισίνα είναι έτοιμα να ξαναλειτουργήσουν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: “Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, με βασικότερα αυτά του βόλεϊ και του κολυμβητικού τμήματος. Όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ ανδρών, αποφασίστηκε να συμμετάσχουν στο ΤΑΑ, οι Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, Σάββας Αναστασίου, Ευστράτιος Βλάχος, Αριστείδης Λάμπρου και Γιώργος Καγιάς.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κωτσόπουλος, θα είναι υπεύθυνος των παιδικό-εφηβικών τμημάτων.

Όσον αφορά το κολυμβητικό τμήμα, υπήρξε αναδιάρθρωση της υφιστάμενης επιτροπής, την οποία πλέον αποτελούν οι: Αναστάσιος Οικονόμου, Αναστάσιος Αναστασιάδης, Μίλτος Ζορπίδης, Αναστάσιος Δεσύπρης και ο Κυριάκος Κεχαγιάς.

Μεταξύ των άλλων, ο Πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου, τόνισε πως οι εργασίες ανακαίνισης του γυμναστηρίου έχουν ολοκληρωθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν και αυτές στο Κολυμβητήριο του “Aris Fitness & Sports””.

To Top