Γυρίζουμε σελίδα, με τον κόσμο μας στη μάχη της Ευρώπης

 Tέλειωσε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θέλαμε την νίκη, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, αλλά τελικά η ομάδα μας έχασε στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό με 3-1 σετ. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, σίγουρα…

Ήταν, βέβαια, ένα καλό παιχνίδι μέσα σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο, το όποιο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς και σε κάποια άτυχα σφυρίγματα ειδικά στα τελειώματα του τελευταίου σετ. Θα μπορούσε να έχει διαφορετική τροπή.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πιάσαμε σαν ομάδα τα στάνταρ το παιχνιδιού μας, σε αντίθεση με τον Εθνικό που έπαιξε κατά την γνώμη μου οριακά και πήρε αυτός την νίκη.

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε. Ήταν μια όχι καλή παρένθεση, η οποία πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, μιας και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας αρχής γινόμενης με το παιχνίδι της Τέταρτης. Οι υποχρεώσεις μας επιβάλλουν να γυρίσουμε σελίδα και να στραφούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας στο Παλέ στις 7.30 το απόγευμα.

Όλοι μας ξέρουμε ότι η ομάδα της Αμβέρσας είναι μια πολύ καλή ομάδα με 4 ξένους και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία του Βελγίου.

Θα πω το αυτονόητο, ότι εμείς θέλουμε τον κόσμο του Άρη δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει την ωθήσει που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο σε ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού!

 

To Top