Γυρίζουν τον χρόνο πίσω στο ένδοξο παρελθόν

Εκδήλωση αφιερωμένη στο ένδοξο παρελθόν του ποδοσφαιρικού Αρη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 17 Μαΐου  Πρόκειται για ένα γεύμα στο οποίο θα δώσουν το παρών όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων, σε μια συνάντηση για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι!

Στις μνήμες θα έρθουν ξανά στιγμές της εκπληκτικής ομάδας του 1970 που κατέκτησε το κύπελλο, κόντρα στον ΠΑΟΚ, το συγκρότημα «τρένο» της δεκαετίας του ΄80 με το μπαράζ του Βόλου, ο άθλος της Περούτζια και άλλα πολλά.

Την ιδέα είχε ο κ. Αρης Στεφανίδης, ο οποίος, τόνισε, στο novasports.gr: « Ηθελα πολύ καιρό να οργανώσω αυτή τη συνάντηση, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τα προβλήματα που την ταλανίζουν δεν μου έδωσαν το περιθώριο. Τώρα που τα πράγματα χαλάρωσαν κάπως, είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή. Θα θυμηθούμε τα παλιά και θα αποδείξουμε, για άλλη μια φορά, τι σημαίνει Αρης! Εχω επικοινωνήσει με όλα τα ΄΄ιερά τέρατα΄΄ της ομάδας και σας  λέω ότι θα είναι μια βραδιά η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους».

Και ο κ. Στεφανίδης, καταλήγει: « Ημουν έτοιμος και τις προηγούμενες ημέρες να ανακοινώσω την εκδήλωση, όμως το κάνω τώρα, μετά τις εκλογές της ΚΜΑ, για να μη θεωρούσε κανείς πως το έκανα για να βοηθήσω τον γιο μου, ο οποίος εξελέγη τελικώς στη διοίκηση και θα ήθελα να του δώσω θερμά συγχαρητήρια».

 

Πηγή: novasports.gr

To Top