ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γόγολος: “Ο Άρης πρέπει να γίνει οικογένεια, να παίζει ο ένας για τον άλλον και να αντιδρά” (audio)

Αγάπησε και αγαπήθηκε στον Άρη, έγινε μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και πλέον παίζει με τους βετεράνους του Άρη όταν βρίσκει χρόνο. Ο Σπύρος Γόγολος κατέχει το δίπλωμα UEFA A ως προπονητής, μίλησε στον Flash Radio 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό Express” για τον Άρη, τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και άλλα πολλά.

Μεταξύ άλλων είπε…

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακός – Άρης: “Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Προς τιμήν του ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Καρυπίδη και την ΠΑΕ Άρης όμως αυτό το γκολ, ίσως, μακάρι να μην συμβεί, που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν ξέραμε τι εξέλιξη θα είχε. Θα έδινε ένα μεγάλο προβάδισμα στον Άρη για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Λυπηρό να ακυρώνονται τέτοια γκολ”.

Για τον Άρη: “Είχαμε πολύ μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Οι εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι ελκυστικές. Κακά τα ψέματα. Όπως είπα και προηγουμένως από αυτά που περιμέναμε τη φετινή χρονιά και τις μεταγραφές που έχουν γίνει δεν τα έχουμε δει μέχρι στιγμές γι’ αυτό και ο Άρης στη βαθμολογία δεν βρίσκεται εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Γενικότερα η εικόνα του σε διάφορα παιχνίδια έχει προβληματίσει. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που παρατηρώ και ειδικότερα τελευταία έχει γίνει μία βελτίωση πραγματικά στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Δηλαδή όταν ο Άρης δεν έχει την μπάλα στην κατοχή του θεωρώ ότι αμύνεται ορθά και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους να του κάνουν ευκαιρίες. Αυτό το κομμάτι θεωρώ ότι το έχει βελτιώσει ο κύριος Πάρντιου, όμως αυτό που δεν βλέπω είναι βελτίωση στο επιθετικό τρίτο της ομάδας. Δηλαδή η απόδοση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκεί είτε ακραίοι επιθετικοί είτε ο παίκτης πίσω από τον φορ είτε οι κεντρικοί επιθετικοί θεωρώ ότι δεν βγάζουν προσωπικότητα στην επίθεση. Να κάνει πράγματα στην αντίπαλη περιοχή. Να πιέσει, να κάνει ευκαιρίες, γκολ. Δεν βλέπω την κάψα, την φλόγα των ποδοσφαιριστών, να γυαλίζει το μάτι τους που λένε σε ένα παιχνίδι. Να κάνουν μια εμφάνιση που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει συμβεί αυτό στα περισσότερα παιχνίδια. π.χ. Ακυρώθηκε το γκολ με οποιονδήποτε αντίπαλο να πάνε όλοι οι παίκτες στον διαιτητή. Να βλέπουμε μια οικογένεια. Να ζουν για το παιχνίδι. Ο Άρης πρέπει να γίνει οικογένεια, να παίζει ο ένας για τον άλλον και να αντιδρά. Να το αντιλαμβανόμαστε κι εμείς. Μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να πετύχει υψηλούς στόχους. Θεωρώ ότι η απόδοση αρκετών παικτών και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι χρήζει πολλή βελτίωση. Υπάρχει μια επιθετική δυσλειτουργία. Τα στάνταρ απόδοσης των παικτών σε κάθε παιχνίδι δεν είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε. Και ο Μαντσίνι και ο Ιτούρμπε ήταν σε πολύ χαμηλές πτήσεις”.

To Top