ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γόγολος: “Ώρα να κερδίζει και στην Αθήνα ο Άρης, αναγκαίο το VAR”!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος που ήταν παρών στην τελευταία νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων και την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την νίκη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο:

Είχαμε κάνει πολύ μεγάλη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Άρης είχε να κερδίσει πολλά χρόνια εκτός έδρας και τα καταφέραμε.

-Για την κατάσταση του Άρη όταν κατεβαίνει στην Αθήνα:

Αυτό βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια. Το έχω ζήσει τα πιο παλιά χρόνια ήταν αντιληπτό και έχαναν πολύ μεγάλη δύναμη. Τα τελευταία χρόνια κάπως έχει αλλάξει η κατάσταση.Στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει πάρει αποτελέσματα. Είναι δυνατή έδρα. Αυτή την αγωνιστική εικόνα πρέπει να τα δίνει και στα αγωνίσματα εκτός Θεσσαλονίκης.

-Για το ματς με την Α.Ε.Κ φέτος:

Μία πειστική φάση με πολύ ποιότητα. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς με την Α.Ε.Κ φέτος. Νομίζω ότι έχουν γίνει λάθη αλλά αυτό που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο είναι το VAR. Αν θα έρθει το VAR θα ανακουφιστούν οι διαιτητές. Στις δύσκολες αποφάσεις θα βλέπουν τι συνέβη.

-Για το VAR στην Ελλάδα:

Την Δευτέρα ξεκινάει το πρώτο σεμινάριο για τους διαιτητές στο VAR. Εύχομαι από το καλοκαίρι και μετά να το έχουμε. Είναι άδικο ένα κακό σφύριγμα μία ομάδα να χάσει την Ευρώπη ή να αλλάξει κατηγορία.

-Για την αναδιάρθρωση:

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα που έπαιρναν χρήματα μόνο οι ομάδες της Σουπερ Λιγκ, θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και θα έχουμε καλύτερες πληρωμές των παικτών. Μόνο θετικά θα είναι τα πράγματα για όλες τις κατηγορίες. Κάθε μέρα ακούμε και διαβάζουμε αφαιρέσεις βαθμών. Κακά τα ψέματα το ποδόσφαιρο προσελκύει κόσμο και είναι κρίμα να ξευτιλίζεται τα τελευταία χρόνια. Στη Σούπερ Λιγκ θέλουμε ομάδες δυνατές, να είναι καλύτερο το θέαμα, να έχουν κόσμο.

-Για το Άρης- Ατρόμητος:

Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τι θα επακολουθήσει. Η νίκη για τον Άρη είναι μονόδρομος. Ο Άρης έχει δείξει πολύ δυνατός στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ατρόμητος είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και σίγουρα θέλει προσοχή. Ένας Άρης με ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, έχω την αίσθηση ότι θα είναι sold out. Θα γίνει καλό παιχνίδι, ο Άρης έχει αβαντάζ λόγω έδρας. Η ώθηση του κόσμου είναι μεγάλη στους ποδοσφαιριστές. Μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του Άρη. Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης θα κερδίσει το παιχνίδι. Να βλέπουμε υγιή πρωταθλήματα. Να βλέπουμε οικογένειες και παιδιά στα γήπεδα. Να μην υπάρχει μίσος.

-Για τις ομάδες που υποστηρίζει στο εξωτερικό:

Η Μάντσεστερ μου αρέσει και η Μπαρτσελόνα. Είναι τεράστιες ομάδες και σύλλογοι.

To Top